Κρήτη: Πωλείται εγκαταλελειμμένο χωριό στη Μεσαρά

Κρήτη: Πωλείται εγκαταλελειμμένο χωριό στη Μεσαρά

Υπό διαπραγμάτευση για να βγει στο σφυρί βρίσκεται ένα ολόκληρο χωριό στην περιοχή της Μεσαράς – Οι υποψήφιοι αγοραστές, σύμφωνα με την οργάνωση «Δια-SOS-τε την Μεσαρά» θέλουν να το μετατρέψουν σε παραδοσιακό τουριστικό οικισμό

mesara
Στο «σφυρί» βγαίνει ένα ολόκληρο χωριό στην περιοχή της Μεσαράς, στην Κρήτη, όπως υποστηρίζει σε ανάρτησή της στο Facebook η οργάνωση «Δια-SOS-τε την Μεσαρά».

Σύμφωνα με την οργάνωση, ενδιαφέρον για την αγορά του χωριού, που είναι εγκαταλελειμμένο, έχει υπάρξει από εταιρεία της Αθήνας που θέλει να το μετατρέψει σε παραδοσιακό τουριστικό οικισμό.

Η οργάνωση υποστηρίζει ότι εφόσον οι διαπραγματεύσεις έχουν αίσιο τέλος, η επένδυση θα αλλάξει εντελώς τον τουριστικό χάρτη της περιοχής. Ωστόσο, δεν έχει δώσει διευκρινίσεις για το όνομα του χωριού.

Αναλυτικά η ανάρτηση της οργάνωσης αναφέρει:

Πωλείται χωριό της Μεσαράς!

Ένα ολόκληρο χωριό που σήμερα έχει τελείως εγκαταλειφθεί απο τους κατοίκους τους βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση για πώληση. Συμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, για το συγκεκριμένο χωριό που για ευνόητους λόγους δεν θα αναφερουμε προς το παρόν το όνομα του (έως να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση) υπάρχει έντονο ενδιαφέρον απο Αθηναϊκη εταιρεία να το αγοράσει και να το μετατρέψει σε πρότυπο παραδοσιακό τουριστικό οικισμό.

Κλείσιμο
Αυτή τη στιγμή η εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τους ιδιοκτήτες του και δεν αποκλείεται εντός των ημερών οι δυο πλευρές να τα βρούν και να έχουμε θετικές εξελίξεις.

Για την μεγάλη αυτή επένδυση που θα αλλάξει εντελώς τον τουριστικό χάρτη της περιοχής, θα σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης