Κύπρος: Ελληνίδα παντρεύτηκε, μέθυσε, πέρασε με «κόκκινο» και συνελήφθη

Κύπρος: Ελληνίδα παντρεύτηκε, μέθυσε, πέρασε με «κόκκινο» και συνελήφθη

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα στην Πάφο   - Οι αστνομικοί προσπάθησαν να τη σταματήσουν, τους έβρισε και τους επιτέθηκε 

astynomia_kypros_1
Στην σύλληψη 42χρονης Ελληνίδας υπηκόου, η οποία είχε πριν λίγες ώρες παντρευτεί, προχώρησε τα ξημερώματα στην Πάφο η κυπριακή αστυνομία η οποία οδηγούσε μεθυσμένη και περνούσε χωρίς να σταματήσει τα κόκκινα φανάρια στους δρόμους. Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τη σταματήσουν, τους έβρισε και τους επιτέθηκε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στις 2.50 τα ξημερώματα στην
λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στη Πάφο, τροχονόμοι που έκαναν περιπολία, όταν αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο να περνάει με κόκκινο, το ακολούθησαν και προσπάθησαν να σταματήσουν την οδηγό.

Όταν σταμάτησαν το αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν μια 42χρονη από την Ελλάδα, η οποία πριν λίγες ώρες είχε παντρευτεί και ήταν εμφανώς μεθυσμένη. Η γυναίκα αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ και άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς. Ενώ οι αστυνομικοί επιχείρησαν να κατεβάσουν τη γυναίκα από το αυτοκίνητο, τους επετέθη και τους χτυπούσε στα χέρια.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς είχε παντρευτεί λίγες ώρες νωρίτερα και αυτοκίνητο της ήταν ακόμη στολισμένο. Πέρασε τη νύχτα στο κελί και όταν ξεμέθυσε, αφέθηκε ελεύθερη. Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης