Έπιασαν διαρρήκτη αυτοκινήτων στις Σέρρες

Έπιασαν διαρρήκτη αυτοκινήτων στις Σέρρες

Συνελήφθη 25χρονος Έλληνας, ο οποίος δρούσε από τον περασμένο Μάρτιο ως το Μάιο

elas45
Έβγαζε τα προς το ζην παραβιάζοντας σταθμευμένα οχήματα και κλέβοντας από το εσωτερικό τους όσα χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα είχαν αφήσει οι ιδιοκτήτες! Ο λόγος για έναν 25χρονο Έλληνα, ο οποίος δρούσε από τον περασμένο Μάρτιο ως το Μάιο σε περιοχές των Σερρών.

Η δράση του νεαρού, που κατάφερε να αρπάξει 1.227 ευρώ σε μετρητά και διάφορα προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών από τα συνολικά πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα που διέρρηξε, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Εμ. Παππά και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

*** «Άρωμα» γυναίκας είχε η κλοπή κοσμημάτων σημαντικής αξίας από ένα διαμέρισμα στην Άρτα, που έγινε στο διάστημα μεταξύ 1ης Ιουλίου και 13 Αυγούστου. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας 36χρονης Ελληνίδας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης