Συλλήψεις για διακίνηση χασίς στη Μύκονο

Συλλήψεις για διακίνηση χασίς στη Μύκονο

Ένας 25χρονος Έλληνας και οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 24 χρόνων αναζητούσαν αγοραστές για την παράνομη πραμάτεια τους στα νυχτερινά μαγαζιά του νησιού

Mykonos-xasis
Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Μυκόνου πέρασαν τον Δεκαπενταύγουστο τρεις νεαροί, οι οποίοι αναζητούσαν αγοραστές για την παράνομη πραμάτεια τους στα νυχτερινά μαγαζιά του νησιού των ανέμων, αλλά εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους.

Οι άνδρες του τοπικού τμήματος είχαν πληροφορίες ότι ο 25χρονος Έλληνας και οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 24 διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών και, αφού τους παρακολούθησαν διακριτικά, τους σταμάτησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης για να τους κάνουν έλεγχο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν επτά συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 35,9 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, η οποία τους άσκησε την αντίστοιχη δίωξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης