Αχαΐα: Παραβίασε περιοριστικούς όρους και διακινούσε χασίς

Αχαΐα: Παραβίασε περιοριστικούς όρους και διακινούσε χασίς

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον εντόπισαν στην περιοχή του Λάππα - Τον ακινητοποίησαν και του έκαναν σωματική έρευνα

XASIS
Στα παλιά του τα παπούτσια είχε γράψει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί με απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου και όριζαν να μην μετακινείται εκτός περιοχής της Αττικής, ένας 28χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη να διακινεί ναρκωτικά στη Δυτική Αχαΐα!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον εντόπισαν στην περιοχή του Λάππα. Τον ακινητοποίησαν και του έκαναν σωματική έρευνα κατά την οποία βρήκαν πάνω του εννέα συσκευασίες με συνολικά 32 γραμμάρια κάνναβης και έναν πτυσσόμενο σουγιά. Ο νεαρός αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου για τα όπλα και παραβίαση των περιορισμών διαμονής.

*** Με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, συνελήφθη στην Κάτω Αχαΐα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών ένας 57χρονος Έλληνας, πάνω στον οποίο βρέθηκε μια συσκευασία που περιείχε 12,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης η οποία κατασχέθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης