Αδριανούπολη: Οι πρώτες εικόνες μετά την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Αδριανούπολη: Οι πρώτες εικόνες μετά την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Μετά από ιατρικές εξετάσεις ο Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης οδηγήθηκαν στο αεροδρόμιο όπου επιβιβάστηκαν στο ελληνικό κυβερνητικό αεροσκάφος

asker0
Τις πρώτες εικόνες μετά την απελευθέρωση των Αγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη μεταδίδουν τα τελευταία λεπτά τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Οι δύο στρατιωτικοί μετά την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών της απελευθέρωσής τους οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο όπου υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις. Ακολούθως υπό αυσηρά μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο του Τσορλού, όπου λίγα λεπτά μετά τη μιάμιση τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου είχε προσγειωθεί το ελληνικό κυβερνητικό αεροσκάφος για να τους φέρει πίσω στην Ελλάδα μετά από 167 μέρες εγκλεισμού στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.
Στο κυβερνητικό αεροσκάφος επιβαίνουν ο υπουργός αναπληρωτής Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.  Το ελληνικό αεροσκάφος απογειώθηκε από το Τσορλού λίγα λεπτά πριν από τις 2.30 τα ξημερώματα.


Αναχώρηση των 2 στρατιωτικών





Εικόνες από την απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης