Ανήλικος «βομβάρδιζε» με πέτρες οχήματα στην Χαλκίδα

Ανήλικος «βομβάρδιζε» με πέτρες οχήματα στην Χαλκίδα

Σε βάρος του 16χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση σε κίνδυνο, παράβαση του νόμου περί ασφάλειας συγκοινωνιών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

b7625233403ccb6702e236a2b1c73d0a_XL
Είχε βρει «παιχνίδι» να θέτει σε κίνδυνο τις ζωές ανυποψίαστων οδηγών και των επιβατών οχημάτων που διέρχονταν από έναν συγκεκριμένο δρόμο στη Χαλκίδα, ένα ανήλικο αγόρι που διασκέδαζε εκτοξεύοντας πέτρες εναντίον τους! Μάλιστα, το έκανε σχεδόν κάθε βράδυ, τις τελευταίες ημέρες.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, ο 16χρονος «βομβάρδισε» για μια ακόμη φορά με πέτρες ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μία κοπέλα και ένα ακόμη, στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια. Οι οδηγοί σταμάτησαν, βγήκαν έξω και είδαν καθαρά τον ανήλικο, που δεν προσπάθησε να διαφύγει αλλά παρέμεινε στο σημείο για να «θαυμάσει' τα αποτελέσματα των επιθέσεών του.

Εκεί τον βρήκαν και οι αστυνομικοί οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τα παρ’ ολίγον θύματα και τον συνέλαβαν. Σε βάρος του 16χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση σε κίνδυνο, παράβαση του νόμου περί ασφάλειας συγκοινωνιών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας θα αποφασίσει για την τύχη του, καθώς ο πατέρας του (στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου- υποστήριξε ότι το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης