Ονειρική εργασία για φιλόζωους: Πιάσε δουλειά στη Σύρο φροντίζοντας 55 γάτες

Ονειρική εργασία για φιλόζωους: Πιάσε δουλειά στη Σύρο φροντίζοντας 55 γάτες

Η αγγελία έχει γίνει viral και έφτασε ακόμα και μέχρι τους Times

cats3
Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της αγγελίας για εργασία στην Σύρο, με αποκλειστική απασχόληση στη φύλαξη και φροντίδα 55 γατιών! Η αγγελία απασχόλησε μέχρι και τους Times που ανάρτησαν την είδηση ως άκρως ενδιαφέρουσα.

Λάτρεις των γατιών μπορούν πλέον να βρουν τη δουλειά των ονείρων τους για τη θερινή περίοδο στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου, τη Σύρο, γράφει στην ιστοσελίδα του το περιοδικό Time.





Το περιοδικό φιλοξενεί την είδηση ότι ιδιωτικό καταφύγιο για γάτες στο ελληνικό νησί ψάχνει κάποιον για δουλειά με μοναδική προϋπόθεση «να νοιάζεται για τις υπέροχες και γοητευτικές 55 γάτες του».

Κλείσιμο




Το δημοσίευμα του περιοδικού Time πρόκειται ουσιαστικά για προαναγγελία εργασίας την οποία περιγράφει ως την ιδανική δουλειά, σε έναν μαγευτικό τόπο όπως η Σύρος. «Σαν να μην έφτανε να έχετε για παρέα δεκάδες γάτες, εκτός από τον μισθό που θα σας καταβάλλετε κάθε μήνα, πληρωμένη θα είναι και η διαμονή σας σε κατοικία με ιδιωτικό κήπο», εξηγεί το άρθρο.




Πρόκειται για εργασία έξι μηνών, ενώ στην αρχή απαιτείται μια εθελοντική περίοδος πιθανώς για λόγους εκπαίδευσης. Μία «μικρή θυσία αν αναλογιστείτε ότι θα πληρώνεστε για να παίζετε με γάτες, με θέα τη θάλασσα», γράφει το περιοδικό. Η περίοδος πληρωμής ξεκινάει από την 1η Νοεμβρίου 2018, ενώ το άτομο που αναζητείται θα πρέπει να είναι άνω των 45 ετών.





Πηγή:  https://cyclades24.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης