Άρτα: Το ραδιόφωνο του Ι.Χ. έγινε... «καβάντζα» για χασίς!

Άρτα: Το ραδιόφωνο του Ι.Χ. έγινε... «καβάντζα» για χασίς!

Οι δυο επιβάτες ηλικίας 24 και 22 χρόνων συνελήφθησαν όταν στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους, τρεις μεταλλικές πίπες καπνίσματος κάνναβης, και διάφορα αντικείμενα 

Arta-xasis-oplo
Και τι δεν είχαν μαζί τους, δυο νεαροί Έλληνες που ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στην περιοχή του Κομποτίου, από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Άρτας οι οποίοι βρήκαν όπλο, ναρκωτικά και σύνεργα για τη χρήση του κρυμμένα ακόμη και πίσω από το... ραδιόφωνο του οχήματος!

Οι δυο επιβάτες ηλικίας 24 και 22 χρόνων συνελήφθησαν όταν στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,15 γραμμαρίων, τρεις μεταλλικές πίπες καπνίσματος κάνναβης, διάφορα αντικείμενα με υπολείμματα χασίς και, στις αποσκευές του 24χρονου, ένα αεροβόλο πιστόλι που έφερε αμπούλα αερίου.

Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο και ανακάλυψαν μια αυτοσχέδια κρύπτη πίσω από το ραδιόφωνο, όπου ξετρύπωσαν άλλη μία συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 5,42 γραμμαρίων! Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και οι δύο νεαροί, που πήγαιναν για διακοπές, κατέληξαν στο γραφείο του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης