Τις τρεις χιλιάδες πεντακόσιες ογδόντα έξι έφτασαν οι αιτήσεις των πυρόπληκτων

pyr

Από τις 3.586 αιτήσεις, οι 1.264 κατατέθηκαν στον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου, οι 1.383 στον Δήμο Μαραθώνα, οι 561 στον Δήμο Μεγαρέων και οι υπόλοιπες 378 στο κεντρικό κτίριο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα, συνεχίστηκε και χθες, Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, η διαδικασία αιτήσεων, για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή επιδόματος, σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου στην Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου υποδομών και Μεταφορών, μετά και τη χθεσινή ενδέκατη ημέρα της σχετικής διαδικασίας, κατατέθηκαν τρεις χιλιάδες πεντακόσιες ογδόντα έξι (3.586) συνολικά αιτήσεις.

Από τις 3.586 αιτήσεις, οι 1.264 κατατέθηκαν στον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου, οι 1.383 στον Δήμο Μαραθώνα, οι 561 στον Δήμο Μεγαρέων και οι υπόλοιπες 378 στο κεντρικό κτίριο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.


ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ (3)

@@@

Από τόσες αιτήσεις που γίνανε πόσες πραγματικά ήταν πρώτη κατοικία και πόσες ήταν εξοχικά??? Αυτό που έγινε δεν το εύχομαι ούτε στο χειρότερο εχθρό μου,αλλά από κει κει πέρα όμως υπάρχει και μια πραγματικότητα!!! Τα περισσότερα σπίτια ήταν εξοχικές κατοικίες, χτισμένες μες στο δάσος, περιφραγμενα οικόπεδα που εκτός ότι κλείναμε την παραλια (κάναν την παραλία ιδιοτικη )δεν την καθάριζαν και πότε από τα ξερά χόρτα οι ιδιοκτήτες!!!Και σε όλες αυτές τις παρανομίες κλείναμε τα μάτια οι τοπικές αρχές. ..χρονια τώρα. ..

απο τους πρωτους στην λιστα του μαραθωνα

η τηλεπερσοννα .....

Ερτ

Ποσοι απο αυτους ειναι γυφτοι; Μη γινει παρωδια η δουλεια οπως στην Ηλεια

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4529995

Τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών - Αυτόπτες έκαναν λόγο για άτομο που άφησε ένα αντικείμενο στην  είσοδο του κτηρίου - «Σαρώνουν»  το υλικό των καμερών οι Αρχές - Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές