Στους 94 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι

Στους 94 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι

Κατέληξε 57χρονη που νοσηλευόταν στο Θριάσιο Νοσοκομείο - Στους 31 οι εγκαυματίες σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οκτώ στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας - Ένα παιδί στο «Αγία Σοφία»

mati_arthroo
Στους 94 ανέβηκε ο  τραγικός απολογισμός των θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, καθώς την τελευταία της πνοή άφησε μία 57χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας κατέληξε μία 57χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη  Γιαννάκο, γυναικα νοσηλευόταν σε Μονάδα Αυξημένης φροντίδας (ΜΑΦ).

Αυτή τη στιγμή, 31 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 5 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ (συνολικά στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 8). Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.


ypourgeio



Νωρίτερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία είχε ανακοινώσει το 94ο θύμα της τραγωδίας, ενώ συμπλήρωσε ότι ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα.

Κλείσιμο
Νοσηλευόμενα στα νοσοκομεία της Αττικής, έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής έντεκα άτομα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης