Μύκονος: O νεαρός τουρίστας κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των φίλων του

Μύκονος: O νεαρός τουρίστας κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των φίλων του

Αν και στο στο μπιτς μπαρ-εστιατόριο βρισκόταν σε ετοιμότητα ασθενοφόρο, ο άτυχος τουρίστας φαίνεται ότι άφησε την τελευταία του πνοή προτού προλάβουν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες

myk_arthroo2
Σοκαρισμένη είναι η Μύκονος από τον ξαφνικό θάνατο ενός νεαρού τουρίστα εβραϊκής καταγωγής, ο οποίος εξέπνευσε τη στιγμή που διασκέδαζε μαζί με την παρέα του σε γνωστό μπιτς μπαρ-εστιατόριο του νησιού, αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός τουρίστας βρισκόταν στο εστιατόριο του μαγαζιού, όταν ξαφνικά κατέρρευσε με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος και να έχει σπασμούς σοκάροντας τους παριστάμενους.

Αν και στο στο σημείο βρισκόταν ήδη σε ετοιμότητα ασθενοφόρο, όπως συμβαίνει σχεδόν σε κάθε μεγάλο event που πραγματοποιείται στο νησί, ωστόσο ο άτυχος τουρίστας φαίνεται ότι άφησε την τελευταία του πνοή προτού προλάβουν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο εν λόγω τουρίστας περιφερόταν σε κατάσταση έκστασης για αρκετή ώρα, όμως κανείς δεν έδινε σημασία δεδομένου ότι τέτοιες συμπεριφορές και εικόνες είναι συνηθισμένες στα μεγάλα κλαμπ όχι μόνο της Μυκόνου αλλά και σε ολόκληρο το κόσμο.

MDMA: Το ναρκωτικό που σκοτώνει

Αν και τα ακριβή αίτια θανάτου του νεαρού τουρίστα δεν έχουν εξακριβωθεί δεδομένου ότι η οικογένεια του για θρησκευτικούς λόγους αρνήθηκε να δώσει την συγκατάθεση της για να γίνει η νεκροτομή, ωστόσο στη Μύκονο, οι εικασίες λένε, ότι ο νεαρός ενδέχεται να συνδύασε την ναρκωτική ουσία MDMA με αλκοόλ. Το MDMA χαρακτηρίζεται ως το «ναρκωτικό των πάρτι», καθώς ανεβάζει την διάθεση, κάνει έντονο κάθε είδους συναίσθημα και αυξάνει τον αισθησιασμό που νοιώθει ο χρήστης έπειτα από λίγα λεπτά. Η χρήση του μπορεί να αποβεί μοιραία για τον χρήστη, ειδικά αν συνδυαστεί με αλκοόλ καθώς αυξάνει την πίεση του αίματος, των καρδιακών παλμών και της θερμοκρασίας του σώματος.

Ακόμη, ελλοχεύει ο κίνδυνος για αφυδάτωση του νευρικού τμήματος όπου υγρά φεύγουν απο τα εγκεφαλικά κύτταρα του χρήστη, περιορίζοντας την ικανότητα τους να λειτουργούν, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή ή αναπνευστική ανεπάρκεια και κώμα.

Στα πάρτι της Μυκόνου το συγκεκριμένο ναρκωτικό κυκλοφορεί ευρέως και η ζήτηση είναι τέτοια που οι διακινητές σπρώχνουν ουσίες κάκιστης ποιότητας θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ζωή των χρηστών.

Ανεξέλεγκτη η διακίνηση ουσιών στο νησί

Είναι αλήθεια και το διαπιστώσαμε κατά την διάρκεια της παραμονής μας για αρκετές ημέρες στο νησί, ότι τα ναρκωτικά διακινούνται όπως σερβίρουν οι φούρνοι το ζεστό ψωμί, καθώς το υποστελεχωμένο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου είναι πρακτικά αδύνατον να περιορίσει το φαινόμενο. Το πιο εύκολο πράγμα αυτή τη στιγμή στο νησί, είναι να βρεις γυναίκες και ναρκωτικά, κάθώς υπάρχουν άπειροι μεσάζοντες, Έλληνες και ξένοι που μπορούν να σε προμηθεύσουν ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος. Τα ναρκωτικά φτάνουν στους πελάτες με την μέθοδο του delivery και παραδίδονται σε βίλες, κότερα και μαγαζιά μέσα σε χρόνο μηδέν.

Δείτε βίντεο: Σοκ στη Μύκονο: Νεαρός πέθανε ενώ χόρευε σε μπιτς μπαρ
Σοκ στη Μύκονο: Νεαρός πέθανε ενώ χόρευε σε μπιτς μπαρ
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης