Μπαράζ ληστειών και διαρρήξεων από ενόπλους στη Χαλκίδα

Μπαράζ ληστειών και διαρρήξεων από ενόπλους στη Χαλκίδα

Δύο σούπερ μάρκετ και ένα αρτοποιείο έγιναν μέσα σε μόλις μία ώρα στόχοι της σπείρας των πέντε αδίστακτων κακοποιών

peripoliko-athina
Δύο σούπερ μάρκετ και ένα αρτοποιείο στη Χαλκίδα έγιναν μέσα σε μόλις μία ώρα στόχοι μιας σπείρας πέντε αδίστακτων ενόπλων με καλυμμένα πρόσωπα, οι οποίοι διέφυγαν με ένα κλεμμένο όχημα και με το αυτοκίνητο μιας υπαλλήλου τα οποία πυρπόλησαν σε απόμερη περιοχή κοντά στην Θήβα!

Οι δράστες εισέβαλαν στις 4:10 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σούπερ μάρκετ «LIDL» στην επαρχιακή οδό Χαλκίδας – Δροσιάς, το οποίο την επίμαχη ώρα ήταν ανοικτό λόγω εργασιών.

Με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τον φύλακα και μία υπάλληλο που έφτασε λίγα λεπτά αργότερα, άρπαξαν από τα ταμεία 3.000 ευρώ και διέφυγαν με το κλεμμένο αυτοκινητο με το οποίο είχαν φτάσει στο κατάστημα και με το αυτοκίνητο της έντρομης υπαλλήλου!

Όμως, δεν τελείωσαν εκεί τη δράση τους, αλλά πήγαν στην πλατεία της Δροσιάς όπου έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία του σούπερ μάρκετ «Κρητικός» και «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 3.000 ευρώ.

Με τον ίδιο τρόπο, έσπασαν και την τζαμαρία γνωστού αρτοποιείου της περιοχής, πήραν 150 ευρώ από τα ταμείο και διέφυγαν ξανά με τα δύο κλεμμένα αυτοκίνητα. Τα δύο οχήματα βρέθηκαν από άνδρες της Ασφαλείας Χαλκίδας καμμένα σε απομακρυσμένη τοποθεσία στο Μουρίκι της Θήβας, ενώ οι ληστές είχαν εξαφανιστεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης