Παππούς... φρουρός σε 264 κιλά χασίς στην Αλεξανδρούπολη!

Παππούς... φρουρός σε 264 κιλά χασίς στην Αλεξανδρούπολη!

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα των Αρχών για την εξάρθρωση σπείρας που ετοιμαζόταν να διακινήσει μια τεράστια ποσότητα χασίς, την οποία έκρυβε σε θάμνους 

Alexandroupoli-xasis
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφαλείας για την εξάρθρωση σπείρας που ετοιμαζόταν να διακινήσει μια τεράστια ποσότητα χασίς, την οποία έκρυβε σε θάμνους στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης με φύλακα έναν... παππού!

Χάρη στις πληροφορίες που εξασφάλισαν οι αστυνομικοί, κατάφεραν να εντοπίσουν τους οκτώ σάκους με τα ναρκωτικά κρυμμένους ανάμεσα σε θάμνους, στην περιοχή πίσω από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην περιοχή που βρίσκεται στο ύψος του 6ου χιλιομέτρου του δρόμου Αλεξανδρούπολης - Μάκρης. Εκεί έστησαν ενέδρα, περιμένοντας να εμφανιστούν τα μέλη της σπείρας.

Όμως, ο μόνος που πήγε στην υπαίθρια «καβάντζα» ήταν ένας 76χρονος Έλληνας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τουρισμό ως ξενοδόχος και είχε αναλάβει να επιτηρεί το παράνομο φορτίο! Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και κατασχέθηκαν οι σάκοι που περιείχαν 200 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 263 κιλών και 840 γραμμαρίων, αξίας άνω το 1.000.000 ευρώ!

Θεωρείται βέβαιο ότι στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη πολλά άτομα και η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ ο 76χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης