Πάτρα: «Καμπάνα» σε υπεύθυνο ξενοδοχείου που έριχνε λύματα στη θάλασσα

4227078

Ένα χρόνο με αναστολή του επέβαλε το δικαστήριο

Ένας χρόνος με αναστολή είναι η ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στον υπεύθυνο του βιολογικού καθαρισμού ξενοδοχειακής μονάδας της Πάτρας. εκτός κέντρου,που διαπιστώθηκε να ρίχνει λύματα στη θάλασσα.

Την προηγούμενη εβδομάδα μετά από καταγγελία το λιμενικό εντόπισε υπάλληλο του ξενοδοχείου να ρίχνει λύματα στη θαλάσσια περιοχή μέσω αγωγών ομβρίων υδάτων.

Ακολούθησε αυτοψία από τη διεύθυνση υγιεινής της Περιφέρειας που διαπίστωσε την σύνδεση με τον αγωγό ομβρίων της ΔΕΥΑΠ.

Ο ειδικός αναλυτής που παρέστη στο δικαστήριο επιβεβαίωσε ότι οι μετρήσεις δεν έδειξαν κάποια ρύπανση σημειώνοντας ωστόσο ότι η εν λόγω ενέργεια συνιστά υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Κατηγορούμενος ήταν ένας ακόμη εργαζόμενος του ξενοδοχείου, ο οποίος αθωώθηκε με το σκεπτικό ότι δεν ήταν υπεύθυνος για τον βιολογικό καθαρισμό και τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

Πηγή: patrastimes.gr

ΣΧΟΛΙΑ (3)

?

Αθάνατη αργόμισθη Ελληνική "δικαιοσύνη". Με αναστολή ώστε να σκεφτεί τι έκανε και να τον φάνε οι τύψεις;

Γιώργος

Με αναστολή;;;;; Αναστολή λειτουργίας του ξενοδοχείου χρειάζεται κανονικά. Να τσούξει. Τώρα ούτε που τους γαργάλησαν.

ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΑΣ

Και "καμπαναριό" ολόκληρο να τους ρίξεις, δε σταματάνε τα λαμόγια...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ska00534

Η 60χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και τον θώρακα και για ένα μήνα ήταν διασωληνωμένη στην εντατική - Αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός μηχανικής υποστήριξης

moro_geniko

Μια 19χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που προόριζε για πώληση σε άλλη γυναίκα - Η ίδια γυναίκα έχει φέρει στον κόσμο άλλα τρία παιδιά από το 2015, που αναζητούνται - Σοβαρές αμφιβολίες για την ορθότητα των στοιχείων της ταυτότητας που παρουσίασε κατά την εισαγωγή της στο Γενικό Νίκαιας