Βρετανοί εμπειρογνώμονες στην Αθήνα για τις φονικές πυρκαγιές

british

Είναι εξειδικευμένοι σε θέματα πρόληψης, ετοιμότητας και αποκατάστασης πυρκαγιών

Δύο Βρετανοί εμπειρογνώμονες, εξειδικευμένοι σε θέματα πρόληψης, ετοιμότητας και αποκατάστασης πυρκαγιών, βρίσκονται αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα προκειμένου να συνεργαστούν με τις ελληνικές αρχές στον απόηχο των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική, αναφέρεται στο tweet της βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Κατόπιν πρότασης της βρετανικής κυβέρνησης, οι δύο ειδικοί από τη Δασική Υπηρεσία και την Επαρχία του Ντόρσετ συνεργάζονται στενά με τους Έλληνες συναδέλφους τους του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας και μοιράζονται την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους.

«Ευχαριστούμε θερμά το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας για τη συνεργασία», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο twitter.


Είχαν προηγηθεί μηνύματα συλλυπητηρίων και συμπαράστασης από τη Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, τoν πρίγκιπα Κάρολο και τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Και πόσες δασικές πυρκαγιές έχουν σβήσει οι κύριοι;

που το παίζουν και εμπειρογνώμονες; Μήπως είνα γνωστή η Αγγλία για τις δασικές πυρκαγιές και την αποκατάστασή τους; Στο τέλος θα μας φέρουν και τίποτα Εσκιμώους για εμπειρογνώμονες σε θέματα πυρκαγιών

Φαντάσου πόσο καλοί είναι, που

όπως λες, η Αγγλία δεν είναι καν γνωστή για δασικές πυρκαγιές. Μπορεί, όταν εμείς ανακαλύπταμε την φωτιά, αυτοί να ήταν πάνω σε τίποτα δέντρα και να έχουν εμπειρία, ποιός ξέρει. Άσε που αν είναι ΝΔ, ή Σύριζα κλπ. καήκαμε!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης