Στην Πρέβεζα έψαχναν δυο κιλά ηρωίνης, στον Πειραιά τα βρήκαν

Στην Πρέβεζα έψαχναν δυο κιλά ηρωίνης, στον Πειραιά τα βρήκαν

Οι αστυνομικοί διέσχισαν όλη την Στερεά Ελλάδα ακολουθώντας τα ίχνη του 44χρονου αλλοδαπού διακινητή

Hrwini-Preveza-Peiraias
Διέσχισαν όλη την... Στερεά Ελλάδα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πρέβεζας μαζί με τους ντόπιους συναδέλφους τους της Ο.Π.Κ.Ε., ακολουθώντας τα ίχνη ενός 44χρονου αλλοδαπού που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης! Τελικά, κατάφεραν να τον συλλάβουν στον... Πειραιά!

Η έρευνα αστυνομικών είχε οδηγήσει στην ταυτοποίηση του διακινητή, αλλά δεν βρέθηκε στην Πρέβεζα παρ' όλο που έγιναν έρευνες σε κάθε σημείο όπου σύχναζε. Μετά από πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν στον Πειραιά και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση για την σύλληψή του. Πολύ γρήγορα, οι Πρεβεζάνοι αστυνομικοί έφτασαν στον εντοπισμό του αλλοδαπού.

Μόλις ο 44χρονος εντοπίστηκε να κινείται πεζός κοντά στο λιμάνι, ακινητοποιήθηκε και βρέθηκε με χειροπέδες. Όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε τέσσερα δέματα με ηρωίνη συνολικού βάρους δυο κιλών και 33 γραμμαρίων, τα οποία σκόπευε να διακινήσει στην Αττική ή και στα νησιά.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν διέθετε και συνεργούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης