Ξάνθη: Μυστήριο με τη δολοφονία και την αυτοκτονία των δύο κουμπάρων

Ξάνθη: Μυστήριο με τη δολοφονία και την αυτοκτονία των δύο κουμπάρων

Η δολοφονία του ασφαλιστή, το μεσημέρι της Δευτέρας, και η αυτοκτονία του επιχειρηματία λίγες ώρες αργότερα, που συγκλόνισαν την πόλη της Ξάνθης, είναι πολύ πιθανόν να συνδέονται μεταξύ τους - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. - Το χρονικό της υπόθεσης

dolofonia-dalakoura
Στην εξιχνίαση μίας πολύ περίεργης υπόθεσης, έτσι όπως έχει εξελιχθεί, προσπαθεί να φτάσει η Ελληνική Αστυνομία, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Η δολοφονία του ασφαλιστή, το μεσημέρι της Δευτέρας, και η αυτοκτονία του επιχειρηματία λίγες ώρες αργότερα, που συγκλόνισαν την πόλη της Ξάνθης, είναι πολύ πιθανόν να συνδέονται μεταξύ τους, καθώς όπως αποκαλύφθηκε, οι δύο άντρες ήταν κουμπάροι.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας με τον επαγγελματία οπτικών Αγκόπ Μπαλατλιάν είχαν πολύ καλές σχέσεις, γεγονός που προβληματίζει τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. Οι δύο υποθέσεις εξετάζονται παράλληλα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα xanthi2 και η αστυνομία ερευνά τα στοιχεία για τη διαδρομή που ακολούθησαν τα δύο πρόσωπα από το πρωί της Τρίτης, μαρτυρίες, έγγραφα και οπτικό υλικό.

Το χρονικό του μυστηρίου

Ο 55χρονος ασφαλστής βρέθηκε νεκρός γύρω στις 3 μ.μ. πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Τη σκηνή του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης ενώ λίγο πριν τις 7 μ.μ. έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι τo θύμα είχε πυροβοληθεί περίπου στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Το χτύπημα χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της Αστυνομίας “επαγγελματικό” και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχεται από 22άρι όπλο. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς και πιθανό οπτικό υλικό από την κίνηση στην είσοδο της οικοδομής.

Όπως είναι λογικό, το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένεια του θύματος και την τοπική κοινωνία. Αίσθηση, άλλωστε, προκαλεί το γεγονός ότι πυροβολήθηκε πρωινές ώρες στο κέντρο της πόλης χωρίς να αντιληφθεί κανείς κάτι.

Κλείσιμο
Λίγες ώρες αργότερα, στις 10.30 το βράδυ της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του ο γνωστός επιχειρηματίας της Ξάνθης Αγκόπ Μπαλατλιάν. Η Αστυνομία εντόπισε νεκρό τον 54χρονο επιχειρηματία στο διαμέρισμά του σε οικοδομή της Βενιζέλου.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του ενώ από στις 2 μετά το μεσημέρι τον αναζητούσε η οικογένειά του και φίλοι. Η ώρα θανάτου τοποθετείται το απόγευμα προς τη νύχτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Περισσότερα για τις συνθήκες θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν αυτοκτονία.

Ο 54χρονος που ήταν επιχειρηματίας οπτικών ειδών, παντρεμένος με δύο παιδιά, είχε παραμείνει στην Ξάνθη ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό της οικογένειας, στην παραλία . Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη, προέρχεται από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια και δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικά ή άλλα προβλήματα.

Σε σχέση με τη φημολογία ότι ο θάνατος του επιχειρηματία μπορεί να σχετίζεται με τη δολοφονία του ασφαλιστή, νωρίτερα στην πόλη της Ξάνθης, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο xanthi2.gr ότι με βάση τα πρώτα ευρήματα δεν υπάρχει κάποια σχέση ενώ το όπλο του αυτόχειρα είναι διαφορετικού διαμετρήματος από αυτό που χρησιμοποιήθηκε νωρίτερα στη δολοφονία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα σχεδίασε κάποιες νέες επιχειρηματικές κινήσεις, όπως είχε σχολιάσει στο προφίλ του στο facebook κάνοντας λόγο για ένα κύκλο που έκλεισε και ένα νέο που ανοίγει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης