Ψώνιζαν στη Ζάκυνθο με πλαστά των 50, 20 και 10 ευρώ

Ψώνιζαν στη Ζάκυνθο με πλαστά των 50, 20 και 10 ευρώ

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 32 πλαστά χαρτονομίσματα των 50, 20 και 10 ευρώ, αλλά και 1.485 ευρώ σε γνήσια χαρτονομίσματα

plasta
Όχι μόνο έκαναν ανέξοδα διακοπές, αλλά έβγαζαν και πολύ χρήμα δύο αλλοδαποί που είχαν πλημμυρίσει την αγορά στην πόλη της Ζακύνθου με πλαστά χαρτονομίσματα! Μάλιστα, για να τα πλασσάρουν χωρίς να ελέγχονται, είχαν παραχαράξει και μικρής αξίας τραπεζογραμμάτια.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη πόσους εμπόρους και ιδιοκτήτες καταστημάτων έχουν εξαπατήσει συνολικά οι δυο δράστες 33 και 37 χρόνων. Το βέβαιο είναι ότι θα συνέχιζαν αν δεν τους έπαιρνε είδηση ένα από τα θύματά τους τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Όμως, κινητοποίησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν με συντονισμένη επιχείρηση.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 32 πλαστά χαρτονομίσματα των 50, 20 και 10 ευρώ, αλλά και 1.485 ευρώ σε γνήσια χαρτονομίσματα. Έτσι, αν και ήδη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε δίωξη για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και κρατούνται για να απολογηθούν, η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να εντοπιστούν όλα τα θύματα και να βρεθεί το εργαστήριο στο οποίο αναπαρήγαγαν τα πλαστά ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης