Αλλοδαπός ρήμαξε στις κλοπές τα σπίτια της Καλαμάτας

Αλλοδαπός ρήμαξε στις κλοπές τα σπίτια της Καλαμάτας

Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάστηκε πλήρως η δράση του αλλοδαπού που είχε διαπράξει ένδεκα διαρρήξεις και απόπειρες στο διάστημα από τις 15 Ιουνίου ως τη σύλληψή του και είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 7.800 ευρώ

diarriktis
Κάτι λιγότερο από δυο μήνες κράτησε η δράση ενός 35χρονου αλλοδαπού χρήστη ναρκωτικών, ο οποίος είχε διαρρήξει ένδεκα σπίτια στην Καλαμάτα και συνελήφθη όταν αποφάσισε να αλλάξει... ρεπερτόριο και να παραβιάσει ένα αυτοκίνητο και μάλιστα μέρα-μεσημέρι!

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον τσάκωσαν πριν προλάβει να κλέψει κάτι και βρήκαν στις τσέπες του μικροποσότητα ηρωίνης, τρία ναρκωτικά χάπια και 100 ευρώ, που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από κλοπές. Σε έρευνα που έγινε στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του, μάλιστα, βρήκαν κρυμμένα ένα στιλέτο κι ένα μαχαίρι. Ο 35χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση και εκεί αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας για άλλες διακεκριμένες κλοπές.

Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάστηκε πλήρως η δράση του αλλοδαπού που είχε διαπράξει άλλες ένδεκα διαρρήξεις και απόπειρες στο διάστημα από τις 15 Ιουνίου ως τη σύλληψή του και είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 7.800 ευρώ. Ο 35χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης