Γερή μπάζα για διαρρήκτες στην Ζαχάρω

diarrixi

Οι κακοποιοί έγιναν καπνός πριν αντιληφθεί κάποιος την παρουσία τους και, όταν επέστρεψε η 58χρονη, βρήκε το σπίτι της σαν βομβαρδισμένο

Η πόρτα της εισόδου της μονοκατοικίας μιας 58χρονης στην κοινότητα Μπισχινόκαμπος στην Ζαχάρω Ηλείας, άντεξε στις προσπάθειες των διαρρηκτών που εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της ιδιοκτήτριας να την παραβιάσουν.

Το ίδιο και τα ασφαλισμένα με παντζούρια παράθυρα. Όχι, όμως και αυτό του λουτρού, το οποίο οι άγνωστοι δράστες κατόρθωσαν να διαρρήξουν και να μπουν από αυτό στο σπίτι. Αφού έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια, ανακάλυψαν τα πανάκριβα κοσμήματα της ιδιοκτήτριας αξίας 10.000 ευρώ, αλλά και μετρητά ύψους 400 ευρώ που φύλαγε για ώρα ανάγκης!

Οι κακοποιοί έγιναν καπνός πριν αντιληφθεί κάποιος την παρουσία τους και, όταν επέστρεψε η 58χρονη, βρήκε το σπίτι της σαν βομβαρδισμένο. Οι αστυνομικοί που έφτασαν διενεργούν προανάκριση, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους δράστες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rouv_arthroos2

Το προσωπικό της Σχολής σχημάτισε ανθρώπινη αλυσίδα για να τους σταματήσει από το να ανοίξουν το «γραφείο» τους - Οι φοιτητές-μέλη του Ρουβίκωνα δεν αποχωρούν, με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι τεταμένο

55