Χασισοκαλλιεργητές συνελήφθησαν σε Γρεβενά και Ιωάννινα

Χασισοκαλλιεργητές συνελήφθησαν σε Γρεβενά και Ιωάννινα

Υποπτος καλλιεργούσε στον χώρο του 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 70 εκατοστών, τα οποία ήταν φυτεμένα μέσα σε δέκα γλάστρες, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Grevena-xasisodentra
Η αξιοποίηση των στοιχείων που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για έναν 54χρονο Έλληνα, ότι διακινούσε ποσότητες χασίς στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών, προκάλεσε αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του με τη συμμετοχή ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε..

Όπως διαπιστώθηκε, ο ύποπτος καλλιεργούσε στον χώρο 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 70 εκατοστών, τα οποία ήταν φυτεμένα μέσα σε δέκα γλάστρες, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο 54χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

*** Αλλά και στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 37χρονος Έλληνας, μετά από στοχευμένη έρευνα στην κατοικία του όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες στο μπαλκόνι. Ακόμη, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,2 γραμμαρίων και 17 ναρκωτικά χάπια. Ο 37χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης