Θυμήθηκε το μακαρίτη και άρχισε τις... μπαλωθιές στη μνήμη του!

Θυμήθηκε το μακαρίτη και άρχισε τις... μπαλωθιές στη μνήμη του!

Ο ηλικιωμένος «πιστολέρο» αναστάτωσε τη γειτονιά του το βράδυ της Κυριακής, όταν βγήκε έξω από το σπίτι του με την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα

balothies
Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό άσκοπων πυροβολισμών που οδήγησε στην σύλληψη και την καταδίκη ενός ηλικιωμένου στη Νέα Ιωνία Βόλου. Ως δικαιολογία, ο 73χρονος κατηγορούμενος προέβαλε ότι... θυμήθηκε τον πεθαμένο γαμπρό του και άρχισε να πυροβολεί στη μνήμη του!

Ο ηλικιωμένος «πιστολέρο» αναστάτωσε τη γειτονιά του το βράδυ της Κυριακής, όταν βγήκε έξω από το σπίτι του με την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα! Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ενημερώθηκαν από τους γείτονες, δεν άργησαν να τον συλλάβουν και να κατάσχουν το όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα καθώς είναι κυνηγός. Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για άσκοπους πυροβολισμούς και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Εκεί, ο 73χρονος άφησε άφωνο τον δικαστή, καθώς επικαλέστηκε την συγκινησιακή του φόρτιση επειδή πριν από έναν χρόνο έχασε τον γαμπρό του και, χωρίς να το έχει προσχεδιάσει, πυροβόλησε στον αέρα σε ένδειξη... φόρου τιμής! Αν και του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, καθώς ζήτησε συγγνώμη, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή, ενώ το όπλο του παρέμεινε υπό κατάσχεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης