Εντυπωσιακές εικόνες: Άλματα αλεξιπτωτιστών από Σινούκ στα 1200 πόδια

Εντυπωσιακές εικόνες: Άλματα αλεξιπτωτιστών από Σινούκ στα 1200 πόδια

Στα άλματα συμμετείχαν 71 Ευέλπιδες και 37 Σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών

ges0
Τη διεξαγωγή του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστή, όπου συμμετέχουν 71 Ευέλπιδες και 37 Σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών παρακολούθησε σήμερα ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Από τους εκπαιδευόμενους πραγματοποιήθηκε επιτυχές άλμα στατικού ιμάντα, από ελικόπτερο CH-47 CHINOOK και ύψος 1200 πόδια (400 μέτρα).

Ο Αρχηγός ΓΕΣ, σε ομιλία που πραγματοποίησε προς τους εκπαιδευόμενους, συνεχάρη τους αυριανούς ηγήτορες του Στρατού Ξηράς για την απόφαση τους να συμμετάσχουν εθελοντικά στην Εκπαίδευση Αλεξιπτωτιστή και συνειδητά «να απωλέσουν για το σκοπό αυτό, μέρος της καλοκαιρινής τους άδειας», καθώς και τη συνεχή προσπάθεια αυτοβελτίωσης, η οποία καταδεικνύει το υψηλό φρόνημά τους.

Στη συνέχεια ο Αρχηγός, επισήμανε την κοινωνική προσφορά του Στρατού Ξηράς, τονίζοντάς πως τα ίδια ελικόπτερα που χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση του εκπαιδευτικού άλματος, διεξάγουν καθημερινά αποστολές αεροδιακομιδής και αεροπυρόσβεσης, μεταφέροντας στους συμπολίτες μας αίσθημα ασφάλειας.

Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες:
Κλείσιμο
ges1
ges2
ges3
ges4
ges5
ges6
ges7
ges8
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης