Ευθύμης Λέκκας: Δεν είμαστε προετοιμασμένοι για μια νέα φυσική καταστροφή

Efthimis_Lekkas

«Δεν έχουν γίνει ασκήσεις ετοιμότητας σε καμία σχεδόν πόλη της Ελλάδας», αποκαλύπτει ο καθηγητής

Το έλλειμμα προετοιμασίας και οργάνωσης στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών ανέδειξε ο  καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής & Εφαρμοσμένης Γεωλογίας στο Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας και της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρίας, Ευθύμιος Λέκκας.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Ευθύμιος Λέκκας είπε:  «Δεν έχουν γίνει ασκήσεις ετοιμότητας σε καμία σχεδόν πόλη της Ελλάδας. Πρέπει να πάρουν πρωτοβουλία οι Περιφέρειες, για να γίνει μια άσκηση χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία, εκπαίδευση και ωριμότητα. Όλες οι παθογένειες της Δημόσιας Διοίκησης εκφράζονται σε δύσκολες καταστάσεις. Είμαστε μια πολιτεία που δεν ξέρει που πάει, σε πολλά θέματα. Δεν έχουμε πειθαρχία».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Νικόλας

Κύριε καθηγητά, αυτό που ζήσαμε δεν ήταν φυσική καταστροφή!!! ήταν μια μαλλον μικρή φωτιά η οποία κατεληξε σε τραγωδία, λόγω της επικής ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού!!!! ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ είναι οι φωτιές στις ΗΠΑ που καίνε επί μέρες σε μέτωπα εκατοντάδων χιλιομέτρων και διαλύουν εκτάσεις όσο η μισή Ελλάδα!!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!!!

kc

εχεις απολυτο δίκιο!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sillalitirio-mak

Αισθητή είναι η κινητοποίηση όχι μόνο συλλογικών φορέων, αλλά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δήμων και τοπικών Μητροπόλεων που πρωτοστατούν ώστε ο κόσμος μαζικά να διαδηλώσει στην Αθήνα

entatik_ari

Η κατάσταση είναι απελπιστική ενώ ακόμα δεν έχει χρειαστεί να αντιμετωπιστεί η κορύφωση των κρουσμάτων γρίπης, που αναμένεται να υπάρξει το ερχόμενο διάστημα - Ερωτήματα για το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης