Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Αττική, Εύβοια, Κρήτη, Δωδεκάνησα και Πελοπόννησο

Pirosvestiki_fotia

Kατηγορία κινδύνου 3 

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για την Τρίτη σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για σήμερα, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για τις εξής περιοχές:

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία)
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες)
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτία, Εύβοια)
Περιφέρεια Αττικής
Περιφέρεια Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα)
Κρήτη
Δωδεκάνησα

xartis_xartis1

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μ59

Μπορεί να μας πουν οι αρμόδιοι ,επίπεδο κινδύνου πυρκαγιάς 3,τι μέτρα πρόληψης περιλαμβάνει???? Π.χ Έβγαλαν ομάδες του στρατού, της δασικής υπηρεσίας,της πολιτικής προστασίας περιπολία, έκλεισαν όλες τις διόδους των εθνικών δρυμών με την παρουσία δασικών υπαλλήλων,ανακλήθηκαν όλες οι άδειες των εμπλεκομένων , κινητοποίησαν τις τοπικές κοινωνίες έτσι ώστε να οργανωθούν και να βγάλουν ομάδες περιφρούρησης στα βουνά για να προστατεύσουν και οι ίδιοι τις περιουσίες τους, πετάνε εναέρια μέσα από drone έως ελικόπτερα πάνω από αυτές τις περιοχές ώστε να αποτραπούν οι εμπρηστές??? Εγώ προσωπικά δεν έχω δει καμιά κινητοποίηση στην πράξη αν και μένω κοντά σε δάσος ,όλο λόγια λόγια και από πράξεις τίποτα.Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν αναξιοποίητα στελέχη που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο και τα οποία χάριν της κομματικής ιδεολογίας κλπ πρακτικών μένουν στην απέξω με όποια κυβέρνηση και να είναι στην εξουσία. Γενικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας......και μετά λέμε τι φταίει???

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

astinomia_main

Να... προσέχουν τον εαυτό τους κάλεσε τους αστυνομικούς η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και εξήγγειλε την εφαρμογή δόγματος μηδενικής ανοχής - Οργή των αστυνομικών για τη στάση του υπουργείου στις προκλήσεις και την επιλογή να μην γίνουν συλλήψεις αντιεξουσιαστών στο Πρωτοδικείο 

31
MANA_ISAAK

«Δολοφονήθηκαν για δεύτερη φορά τα παιδιά μας» δηλώνουν οι γονείς των Ισαάκ και Σολωμού - Άνοιξαν το μεσημέρι τα οδοφράγματα Δερύνειας και Λεύκας - Απλικίου , ενώ το Κυπριακό δεν έχει ακόμη λυθεί