Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Αττική, Εύβοια, Κρήτη, Δωδεκάνησα και Πελοπόννησο

Pirosvestiki_fotia

Kατηγορία κινδύνου 3 

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για την Τρίτη σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για σήμερα, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για τις εξής περιοχές:

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία)
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες)
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτία, Εύβοια)
Περιφέρεια Αττικής
Περιφέρεια Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα)
Κρήτη
Δωδεκάνησα

xartis_xartis1

ΣΧΟΛΙΑ

Μ59

Μπορεί να μας πουν οι αρμόδιοι ,επίπεδο κινδύνου πυρκαγιάς 3,τι μέτρα πρόληψης περιλαμβάνει???? Π.χ Έβγαλαν ομάδες του στρατού, της δασικής υπηρεσίας,της πολιτικής προστασίας περιπολία, έκλεισαν όλες τις διόδους των εθνικών δρυμών με την παρουσία δασικών υπαλλήλων,ανακλήθηκαν όλες οι άδειες των εμπλεκομένων , κινητοποίησαν τις τοπικές κοινωνίες έτσι ώστε να οργανωθούν και να βγάλουν ομάδες περιφρούρησης στα βουνά για να προστατεύσουν και οι ίδιοι τις περιουσίες τους, πετάνε εναέρια μέσα από drone έως ελικόπτερα πάνω από αυτές τις περιοχές ώστε να αποτραπούν οι εμπρηστές??? Εγώ προσωπικά δεν έχω δει καμιά κινητοποίηση στην πράξη αν και μένω κοντά σε δάσος ,όλο λόγια λόγια και από πράξεις τίποτα.Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν αναξιοποίητα στελέχη που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο και τα οποία χάριν της κομματικής ιδεολογίας κλπ πρακτικών μένουν στην απέξω με όποια κυβέρνηση και να είναι στην εξουσία. Γενικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας......και μετά λέμε τι φταίει???

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fire_kriti2

Άστεγοι οι φοιτητές, τεράστιες οι καταστροφές «Δεν μπορούμε να δουλέψουμε, δεν υπάρχει ρεύμα, ίντερνετ, νερό και υπάρχει επιτακτική ανάγκη να βρούμε άμεσα χώρο», δηλώνει φοιτητής του Πανεπιστημίου

kosmimatopoleio_main

Δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν το ακριβές αίτιο που επέφερε το θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου οι ιατροδικαστές Καλογρηάς, Μαριανού και Τσαντίρης (που ορίσθηκε από την οικογένεια) - Συμφωνούν ότι δεν έφερε «κακώσεις που να δικαιολογούν το θάνατο»

82