Ένα εκατ. ευρώ στους πυρόπληκτους δήμους Ραφήνας, Πικερμίου και Μαραθώνα

xarisis_09

Το ποσό θα μεταφερθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων - Θα αξιοποιηθεί για την ενοικίαση μηχανημάτων έργου, την κοπή και μεταφορά των καμένων δέντρων και τη συνέχιση των βασικών λειτουργιών στις πληγείσες περιοχές 

Την ενίσχυση των πυρόπληκτων Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Μαραθώνα με ένα εκατ. ευρώ ενέκρινε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, μετά από αίτημα του υπουργείου Υποδομών.

Το ποσό προέρχεται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και θα αξιοποιηθεί για την ενοικίαση μηχανημάτων έργου, την κοπή και μεταφορά των καμένων δέντρων και τη συνέχιση των βασικών λειτουργιών στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

ΜΑΡΙΑ ΓΡΙΒΑ

Τα 10 εκατ. ευρώ της Κύπρου που θα πάνε άραγε? Α ρε καμμένε Έλληνα ...

Σοφία

Δεν είμαστε καλά, θα δοθούν χρήματα και σε αυτούς που είχαν κάνει παράνομα κτίσματα σε ρέματα, βουνά και δάση?? Εντάξει να δοθούν χρήματα στις άπορες οικογένειες που δεν είχαν παρανομήσει, αλλά όχι σε όλους!!! Αντίθετα μερικοί θα πρέπει να τιμωρηθούν, πέρα από την τιμωρία Του Θεού!

Λούλης

Δωρεές από παντού, φοροαπαλλαγές, επιδόματα, διορισμοί κλπ κλπ κλπ. Σε λίγο θα λαχταράμε όλοι να καεί και το δικό μας σπίτι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης