Φυγόποινος φοροφυγάς πωλούσε «μαϊμού» ελαιόλαδο

Φυγόποινος φοροφυγάς πωλούσε «μαϊμού» ελαιόλαδο

Ο φοροφυγάς και ο συνεργός του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας που έδωσε εντολή να οδηγηθεί στη φυλακή ο 47χρονος για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης πέντε ετών που του είχε επιβληθεί

ladi
Άγνωστης προέλευσης και αμφίβολης ποιότητας ήταν το λάδι που διέθεταν προς πώληση σε περιοχή της Έδεσσας με την ένδειξη «Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο» δυο Έλληνες, οι οποίοι υποβλήθηκαν τυχαία σε έλεγχο από άνδρες της Τροχαίας.

Μόλις οι τροχονόμοι ανακάλυψαν τα δοχεία που μετέφεραν οι δράστες ηλικίας 35 και 47 χρόνων στο όχημα που επέβαιναν, ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι έφτασαν αμέσως στην περιοχή. Όπως διαπίστωσαν, όχι μόνο δεν υπήρχαν τα απαραίτητα έγγραφα για την πιστοποίηση του λαδιού και η άδεια πλανόδιου εμπορίου, αλλά σε βάρος του 47χρονου εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο!

Ο φοροφυγάς και ο συνεργός του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας που έδωσε εντολή να οδηγηθεί στη φυλακή ο 47χρονος για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης πέντε ετών που του είχε επιβληθεί. Το αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε, όπως και τα 34 δοχεία με συνολικά 170 λίτρα λαδιού και ένα φιαλίδιο με 100 ml λάδι που χρησιμοποιούσαν ως δείγμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης