Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Αν γνώριζε και ο Τσίπρας να παραιτηθεί και ο ίδιος

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Αν γνώριζε και ο Τσίπρας να παραιτηθεί και ο ίδιος

«Προσπαθούν επικοινωνιακά να διαχειριστούν μια τραγωδία. Πρέπει να παραιτηθούν όλοι οι υπουργοί του συντονιστικού», υπογράμμισε ο Μιχάλης Γιαννάκος, απαντώντας σε όλες τις κατηγορίες που του προσάπτει ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή και την τελευταία συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Υγεία


giannakos_thrma
«Τουλάχιστον σε αυτή τη συνέντευξη δεν αμφισβητεί την ώρα. Όταν μετά από μια φωτιά υπάρχουν δεκάδες νεκροί και η κυβέρνηση δεν έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί, δεν είναι δυνατόν να βγαίνεις και να λες ότι όλα πήγαν καλά. Δυστυχώς, αυτούς τους ανθρώπους τους έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός», είπε σήμερα στο ΘΕΜΑ 104.6 ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, απαντώντας σε όλες τις κατηγορίες που του προσάπτει ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή και την τελευταία συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. 

«Ο κύριος Πολάκης θα έπρεπε να είναι πριν απο μένα στο Σισμανόγλειο και να διαπιστώσει ότι υπάρχει και νεκρός, οπότε δεν θα υπήρχαν και οι ηλίθιες δικαιολογίες με την σφραγίδα. Από τις 18:30 πήγαιναν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματίες. Δεν όφειλε να είναι εκεί; Εγώ βοηθούσα εκεί, δεν πήγα να κόψω βόλτες.  Ο Καμμένος κοιμόταν, εκείνη την ώρα. Δίναμε το κινητό μας για να επικοινωνήσει ο κόσμος με τους δικούς του ανθρώπους και προσφέραμε και κουβέρτες. Ο Πολάκης επέλεξε να κάνει σόου δώδεκα παρά τη  νύχτα... 20:30 ήρθε το πρώτο παιδάκι, 22:30 το βρέφος, στις 22.50 ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο», υπογράμμισε. 

Δεν παραδέχονται τίποτε γιατί δεν  θέλουν να αποκαλυφθεί ότι υπήρχε χρόνος από το απόγευμα της Δευτέρας για να δράσουν και να συντονίσουν την όποια επιχείρηση. Προσπαθούν επικοινωνιακά να διαχειριστούν μια τραγωδία. Αν όχι να παρατηθεί η ίδια η κυβέρνηση, πρέπει να παραιτηθούν όλοι οι υπουργοί. Να βγουν και να παραιτηθούν όλοι οι υπουργοί του συντονιστικού και αν γνώριζε και ο πρωθυπουργός να παραιτηθεί και ο ίδιος», κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης