Στα μεγάλα γεγονότα οι πολίτες επιλέγουν protothema.gr

Στα μεγάλα γεγονότα οι πολίτες επιλέγουν protothema.gr

Τον Ιούλιο, το protothema.gr εμπιστεύτηκαν 7.000.000 αναγνώστες για την ταχύτητα και την εγκυρότητα, το πρωτότυπο ρεπορτάζ και την αδιάκοπη ανανέωση των ειδήσεων

statistics_main01
Τα στατιστικά επισκεψιμότητας των ελληνικών ενημερωτικών ιστοσελίδων αποδεικνύουν ότι το www.protothema.gr είναι σταθερά η πρώτη επιλογή για τους Έλληνες πολίτες. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα όταν υπάρχει έκτακτη επικαιρότητα, όπως η εθνική τραγωδία στο Μάτι και τα πολλαπλά μέτωπα της πυρκαγιάς στην Αττική. Συγκεκριμένα, ολόκληρο τον Ιούλιο, το protothema.gr εμπιστεύτηκαν 7.000.000 αναγνώστες.

Η ταχύτητα και η εγκυρότητα, το πρωτότυπο ρεπορτάζ από την έμπειρη συντακτική ομάδα του Πρώτου ΘΕΜΑτος, η αδιάκοπη ανανέωση των ειδήσεων, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά για το protothema.gr. Επιπλέον, χάρη στην πρόσφατη τεχνολογική αναδόμησή του, το site «τρέχει» σε οποιαδήποτε συσκευή με την καταιγιστική ταχύτητα των γεγονότων.

Μολονότι στις αναλύσεις του το protothema.gr αποκαλύπτει τεκμηριωμένα σφάλματα και παραλείψεις των αρμοδίων, ο δικός μας μηχανισμός βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα. Για την άμεση και πλήρη κάλυψη των γεγονότων, για την αντικειμενική ενημέρωση που δικαιούται κάθε Έλληνας πολίτης, αλλά και για την πιστή καταγραφή της αλήθειας. To www.protothema.gr υπηρετεί τη δημοσιογραφία και τον Έλληνα πολίτη. Γιατί η αδέσμευτη, ολοκληρωμένη ενημέρωση είναι δικαίωμα για όλους και υποχρέωση για εμάς. Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και συνεχίζουμε στον ίδιο πάντα δρόμο.
statistics02
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης