Μετά τον θάνατο ενός άντρα τοποθετήθηκε γιατρός-οπλίτης στους Οθωνούς

otho

Το αίτημα κατατέθηκε στο υπουργείο Άμυνας από το υπουργείο Υγείας και η απόφαση εντάχθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων

Την τοποθέτηση ενός ιατρού-οπλίτη θητείας στο περιφερειακό ιατρείο των Οθωνών αποφάσισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Φώτης Κουβέλης, μετά από σχετικό αίτημα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων.

Υπενθυμίζεται ότι στους οπλίτες ιατρούς που επανδρώνουν πολυδύναμα περιφερειακά ιατρεία , περιφερειακά ιατρεία και κέντρα Υγείας σε άγονες και προβληματικές περιοχές της χώρας, παρέχεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αναγνώριση του χρόνου στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης και ως χρόνου εκπλήρωσης της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, με δαπάνη του υπουργείου Υγείας.

Να σημειώσουμε ότι οι κινήσεις της κυβέρνησης έγιναν για ακόμη μία φορά κατόπιν... εορτής, καθώς ένα 24ωρο νωρίτερα είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ένας άντρας στους Οθωνούς, ο οποίος υπέστη έμφραγμα και ελλείψει γιατρού στο νησί, «έφυγε» αβοήθητος.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ντροπή

Ναι αλλά ο Κοτζιάς παραδίδει στην Αλβανία τους Οθονους και τα άλλα υπερπόντια νισακια μας!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

nosokomeio_santorinis

Σε 3.897 ευρώ ανέρχεται ο μισθός του διοικητή του νοσοκομείου Σαντορίνης - πρώην ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ, ενώ 2.427 ευρώ του  διευθυντή διοικητικού στο νοσοκομείο που εργαζόταν σε εταιρία λαμπτήρων