Βίντεο: Απεγκλωβίστηκε ζευγάρι που παγιδεύτηκε σε χείμαρρο στη Λαμία

Βίντεο: Απεγκλωβίστηκε ζευγάρι που παγιδεύτηκε σε χείμαρρο στη Λαμία

Ώρες αγωνίας για ένα ζευγάρι που προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του χείμαρρο – Ήταν σε πανικό και δεν μπορούσαν να πουν το σημείο που είχαν εγκλωβιστεί 

lamiareport_apegklwvismos
Περιπέτεια με αίσιο τέλος έζησε ένα ζευγάρι στη Λαμία, που εγκλωβίστηκε προσπαθώντας να περάσει με το αυτοκίνητό του χείμαρρο στη νότια πλευρά του χωριού Λυγαριά.

Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε απ[ό το χείμαρρο, που φούσκωσε δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην περιοχή. Οι κάτοικοι μάλιστα κάνουν λόγο για πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα, ενώ η καταρρακτώδης βροχή μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, που δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο, το ζευγάρι είχε προορισμό τη Σπερχειάδα. Στην είσοδο της Λυγαριάς, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 67χρονος σύζυγος, ένα παλιό Toyota Corolla, παρασύρθηκε από το χείμαρρο, εγκλωβίζοντάς τους μέσα σε αυτό τον ίδιο και την 63χρονη γυναίκα του.

Από τον πανικό, το ζευγάρι δεν μπόρεσαν από την αρχή να δώσουν το σωστό στίγμα στους Πυροσβέστες από Αργυροχώρι, Λαμία και ΕΜΑΚ που έσπευσαν κατά μήκος όλο του δρόμου Αμουρίου - Λυγαριάς ψάχνοντας για το συμβάν.

Τελικά, οι πυροσβέστες τους αεντόπισαν και κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν.



lamiareport_apegklwvismo1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης