Ανήλικα αγόρια και κορίτσια το έριξαν στις κλοπές στις Σέρρες

Ανήλικα αγόρια και κορίτσια το έριξαν στις κλοπές στις Σέρρες

Ένα ανήλικο κοριτσάκι που δεν έχει κλείσει καλά-καλά τα 15 του χρόνια, αποδείχθηκε «βίος και πολιτεία» καθώς δρούσε εδώ και τουλάχιστον δυο μήνες

astinomia-deftero
Δεν προλαβαίνουν να συλλαμβάνουν ανήλικα παιδιά για διαρρήξεις και κλοπές, οι αστυνομικοί στην πόλη και σε διάφορες περιοχές των Σερρών! Μάλιστα, ένα ανήλικο κοριτσάκι που δεν έχει κλείσει καλά- καλά τα 15 του χρόνια, αποδείχθηκε «βίος και πολιτεία» καθώς δρούσε εδώ και τουλάχιστον δυο μήνες!

Η ανήλικη μαζί με μια 35χρονη συνελήφθησαν στην πόλη των Σερρών, όταν αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το σπίτι μιας 51χρονης γυναίκας χωρίς να καταφέρουν να κλέψουν κάτι. Στην προανάκριση, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι τον προηγούμενο μήνα διέρρηξαν άλλα δύο σπίτια και άρπαξαν 215 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και αντικείμενα αξίας 550 ευρώ. Ακόμη, ξάφρισαν έναν 88χρονο πεζό με τη μέθοδο της απασχόλησης και του άρπαξαν 150 ευρώ. Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενες για διακεκριμένες κλοπές, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων της 15χρονης για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Το ίδιο συνέβη με άλλες δύο ανήλικες που, μαζί με μια ενήλικη συνεργό τους, μπήκαν από την ανασφάλιστη πόρτα στη μονοκατοικία μιας 32χρονης σε περιοχή των Σερρών και άρπαξαν 225 ευρώ και διάφορα κοσμήματα. Όμως, συνελήφθησαν μέσα σε λίγα λεπτά από αστυνομικούς του τμήματος Εμμανουήλ Παππά, τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και στους γονείς των δυο ανήλικων κοριτσιών για παραμέληση της εποπτείας τους.

Πάλι στην πόλη των Σερρών, τέσσερις ανήλικοι ηλικίας 15 ως 17 χρόνων επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα ηλεκτρικό παιδικό μηχάνημα που ήταν εγκατεστημένο σε κεντρικό κατάστημα για να αρπάξουν τα κέρματα από το εσωτερικό του.

Όμως, στην προσπάθειά τους έγιναν αντιληπτοί, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ κατηγορούνται και οι γονείς τους για την πλημμελή εποπτεία τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης