ΠΟΕΔΗΝ: Ντοκουμέντο για τα ψέματα με τους νεκρούς της φωτιάς στο Μάτι - Στις 23:03 ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο

ΠΟΕΔΗΝ: Ντοκουμέντο για τα ψέματα με τους νεκρούς της φωτιάς στο Μάτι - Στις 23:03 ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο

Δεύτερη φωτογραφία ντοκουμέντο που δείχνει ότι πριν ξεκινήσει το συντονιστικό σόου τη «μαύρη Δευτέρα», στο Σισμανόγλειο είχαν φτάσει δύο νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι

sakoula_ptwma_arthroo3
Άλλη μια φωτογραφία ντοκουμέντο που αποδεικνύει τα ψέματα της κυβέρνησης για την ώρα άφιξης των νεκρών από τη φωτιά στο Μάτι έδωσε στη δημοσιότητα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Πρόκειται για τη φωτογραφία του πρώτου από τους δύο νεκρούς που μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο πριν το συντονιστικό-παρωδία της «μαύρης Δευτέρας» για το Μάτι.

Όπως φαίνεται η φωτογραφία από θάλαμο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Σισμανογλείου είναι τραβηγμένη στις 23:03, 40 λεπτά, δηλαδή, πριν την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι για το συντονιστικό.

Η ΠΟΕΔΗΝ δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία για να απαντήσει σε όσα δήλωσε την Τετάρτη στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του Σισμανογλείου ότι «δεν θυμάμαι πότε ήρθε ο πρώτος νεκρός από το Μάτι, είχα άλλα πράγματα».

«Ο Διοικητής έφθασε στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου μετά την μεταφορά του πρώτου νεκρού και πολύ πριν ξεκινήσει το κυβερνητικό σόου στο συντονιστικό. Μάλιστα έλεγε ότι συνεχώς επικοινωνούσε με το Υπουργείο Υγείας» τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ προσθέτοντας ότι θα καταθέσει τη φωτογραφία ντοκουμέντο στον Εισαγγελέα που διερευνά την υπόθεση «εφόσον μας καλέσει».

foto-ntok-sisma2
Κλείσιμο


Την Τρίτη το protothema.gr είχε δημοσιεύσει άλλη μια φωτογραφία ντοκουμέντο που δείχνει οτι ο δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο Μάτι διακομίστηκε στο Σισμανόγλειο στις 23:55, πάλι, δηλαδή, την ώρα που ξεκινούσε το συντονιστικό στο κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής παρουσία του Αλέξη Τσίπρα για τη φωτιά στο Μάτι.

foto-ntok-sisma


Η ΠΟΕΔΗΝ καλεί επίσης τον διοικητή του νοσοκομείου «να δώσει στη δημοσιότητα τα έντυπα παραλαβής από το ΕΚΑΒ όλων των νεκρών που παρέλαβε το Νοσοκομείο (σύνολο 4) και ειδικά του πρώτου (άνδρα). Όχι να κάνει μαγειρέματα με την ώρα διακομιδής του δεύτερου νεκρού στο Νοσοκομείο που είναι γυναίκα».

«Παραπλανούν δίνοντας στην δημοσιότητα την ώρα της καταγραφής από το Νοσοκομείο του πρώτου νεκρού και παραλείπουν την ώρα της παραλαβής από το ΕΚΑΒ. Θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό και την δικαιοσύνη. Οι εργαζόμενοι όλων των εφημερευόντων Νοσοκομείων όπως και του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ, του ΕΚΑΒ εκείνη τη νύκτα έδωσαν την ψυχή τους για την περίθαλψη των θυμάτων της φωτιάς. Ας μην τους ανακατεύει ο Διοικητής του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ για να καλύψει τις κυβερνητικές ευθύνες. Να πάψει ο Διοικητής να συκοφαντεί τους εργαζόμενους, εμπλέκοντάς τους σε μια τραγική υπόθεση που δεν έχουν καμία συμμετοχή» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης