Όμιλος Κοπελούζου: Δύο εκατομμύρια ευρώ για την αποκατάσταση καμένων σπιτιών στο Μάτι

kopelouzos

Η προσφορά θα υλοποιηθεί μέσω της κατασκευαστικής REDEX AE

Ο Όμιλος Κοπελούζου εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του και την αμέριστη συμπαράσταση του προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους πυρόπληκτους που έχασαν συγγενείς, φίλους και περιουσίες στις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής.
Με αίσθημα αλληλεγγύης ο Όμιλος αποφάσισε την ενεργό συνδρομή του σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας μέσω της κατασκευαστικής εταιρείας του REDEX A.E. για την αποκατάσταση καμένων σπιτιών κύριας κατοικίας καταβάλλοντας το ποσό των
2 εκατομμυρίων ευρώ.
Η εν λόγω βοήθεια θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Πολιτεία και τις Δημοτικές αρχές των πληγεισών περιοχών.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Λένα

Υπάρχουνε άνθρωποι ! Άλλαξε ήδη το Μάτι σε χρόνο dt !

Πόπη

Ο Θεος να σας έχει καλά ! Υπάρχει μεγάλη ανάγκη . Σπίτια και άνθρωποι λιωσανε .

Κύριε Κοπελούζε,

Να ενισχύσετε ΜΟΝΟΝ ΕΦΟΣΟΝ πρόκειται για πληγείσα ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ. Αλλιώς, συνιστά πρόκληση κάθε ενίσχυση προς ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΔΕΣ. Αρκετά και με πολλούς τρόπους το κοινωνικό σύνολο έχει πληρώσει το ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΛΟΠΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΗΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΕΛΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ!!! Μπάστα! Και μην ξεχνάτε, ιδιωτικοί και κρατικοί φορείς ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΑΓΟΓΑΜΗΣΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΥΨΕΛΗ. ΑΥΤΟΙ έχουν ΑΝΑΓΚΗ από ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ τους!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης