Αναστολή πληρωμών στην εφορία έως 23 Ιανουαρίου για πυρόπληκτους της Αττικής

Αναστολή πληρωμών στην εφορία έως 23 Ιανουαρίου για πυρόπληκτους της Αττικής

Το ΥΠΟΙΚ ανακοίνωσε νέα εξάμηνη παράταση για την πληρωμή φόρων και οφειλών – Τι αναφέρει η απόφαση που υπέγραψε η υφυπουργός Κατερίνα Παπανάτσιου

pyrkagia_mati_6
Παράταση πληρωμής φόρων και οφειλών για 6 μήνες δίνει το υπουργείο Οικονομικών στους πυρόπληκτους της Αττικής, λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι «οι καταστροφικές πυρκαγιές είχαν ως αποτέλεσμα να απορρυθμιστεί η κοινωνική και οικονομική ζωή» στις περιοχές που επλήγησαν.

Με απόφαση (ΠΟΛ 1149/2018) την οποία υπέγραψε εχθές η υφυπουργός Οικονομικών κυρία Αικατερίνη Παπανάτσιου και δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ (ΦΕΚ Τεύχος Β’ 3147/31.07.2018):

1. παρατείνονται μέχρι και την 23η Ιανουαρίου 2019 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών στην εφορία, οι οποίες λήγουν ή έληξαν από 23.07.2018 μέχρι και 23.01.2019 και αφορούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις που έχουν κύρια κατοικία ή κύρια εγκατάσταση (έδρα) στις εξής περιοχές:

- Δημοτική Ενότητα Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνα,

- Δημοτική Ενότητα Ραφήνας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

- Δημοτική Ενότητα Καλάμου του Δήμου Ωρωπού της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής

Κλείσιμο
- Δημοτική Ενότητα Μεγαρέων του Δήμου Μεγαρέων της Π.Ε. Δυτικής Αττικής.


2. έως την ίδια ημερομηνία (23 Ιανουαρίου 2018) και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.


3. αναστέλλεται μέχρι και την 23η Ιανουαρίου 2019 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων (κατά την 23η Ιουλίου 2018) οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης