Πανελλήνιος Σύνδεσμος Νεφροπαθών: Στο Λαϊκό νοσοκομείο το 80% του συνόλου των μεταμοσχεύσεων

laikos

«Μετά την ανακαίνιση του μεταμοσχευτικού κέντρου, διενεργούνται δύο μεταμοσχεύσεις εβδομαδιαίως, οπότε η λίστα αναμονής έχει μειωθεί στο ελάχιστο με σχεδόν καθόλου χρόνο αναμονής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του 

Την βελτίωση της εικόνας που παρουσιάζει η διαδικασία μεταμοσχεύσεων στο Λαϊκό νοσοκομείο, επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Νεφροπαθών.

Όπως αναφέρει, «μετά την ανακαίνιση του μεταμοσχευτικού κέντρου, διαθέτει δική του χειρουργική τράπεζα, με αποτέλεσμα να διενεργούνται δύο μεταμοσχεύσεις εβδομαδιαίως, οπότε η λίστα αναμονής έχει μειωθεί στο ελάχιστο με σχεδόν καθόλου χρόνο αναμονής».

Σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Νεφροπαθών, στο μεταμοσχευτικό Κέντρο του Λαϊκού Νοσοκομείου διενεργείται το 80% του συνόλου των μεταμοσχεύσεων από ζώντες δότες που γίνονται στην Ελλάδα.

Όσον αφορά στην αγγελία για πώληση νεφρών που έχει αναρτηθεί απέναντι από το νοσοκομείο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Νεφροπαθών, αναφέρει, «θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι αγοραπωλησίες μοσχευμάτων στην Ελλάδα δεν γίνονταν ποτέ και δεν πρόκειται να γίνουν στο μέλλον. Τέτοια φαινόμενα είναι απορία της απελπιστικής οικονομικής κατάστασης που τους έχει φέρει η οικονομική κρίσης».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rbc0000

Η υπουργός Εργασίας ήταν ομιλήτρια σε εκδήλωση τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ σε καφέ της πλατείας  Πλαστήρα - Ρουβίκωνας: «Συγχαίρουμε  την κυρία Αχτσιόγλου για την επιτυχή ολοκλήρωση του τελευταίου μνημονίου - Τίποτα δεν μας έχει πείσει ότι η δεξιά θα τα κατάφερνε καλύτερα»

48
eldorado-skouries__1_

Η εταιρεία έχει αποστείλει εξώδικο, τον περασμένο Αύγουστο, προς την κυβέρνηση και τους συναρμόδιους υπουργούς, με το οποίο ζητά αποζημίωση ύψους 750 εκατ. ευρώ για αποκατάσταση της ζημιάς που -όπως υποστηρίζει- υπέστη εξαιτίας των καθυστερήσεων

11
school20

Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί τι ήταν αυτό που οδήγησε τον 15χρονο σε αυτή την ακραία απόφαση ωστόσο οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο και σε αυτή την περίπτωση να κρύβεται ο σχολικός εκφοβισμός