Έλληνας υπήκοος συνελήφθη στα κατεχόμενα για κατοχή ναρκωτικών

Έλληνας υπήκοος συνελήφθη στα κατεχόμενα για κατοχή ναρκωτικών

Όπως αναφέρουν τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης πάνω του βρέθηκαν 125 γραμμάρια ινδικής κάνναβης

12D53F02-2FBB-BEBC-F36A-96118F0A965F
Έλληνας υπήκοος, έχει συλληφθεί από τις αρχές του ψευδοκράτους στη Κύπρο, με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ο Έλληνας υπήκοος συνελήφθη κατά την επιχείρηση του λεγόμενου «τμήματος» καταπολέμησης ναρκωτικών στην εντός των τειχών κατεχόμενη Λευκωσία στις 24 Ιουλίου 2018.

Όπως αναφέρεται, στα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, ο Έλληνας υπήκοος παρουσιάστηκε χθες ενώπιον λεγόμενου «δικαστηρίου» στην κατεχόμενη Λευκωσία ενώ ο «αστυνομικός» ανακριτής ανέφερε στην κατάθεσή του ότι στην κατοχή του υπόπτου, ο οποίος μετέβη από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα, βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών και συγκεκριμένα 125 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

Ο δικαστής αποφάσισε την κράτηση του υπόπτου μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης, λέγοντας ότι ο ύποπτος βρίσκεται στα κατεχόμενα ως επισκέπτης και δεν μπορεί να αφεθεί ελεύθερος με όρους αφού υπάρχει περίπτωση να διαφύγει στις ελεύθερες περιοχές.

Ο δικαστής έδωσε εντολή όπως ο ύποπτος μεταφερθεί στις «κεντρικές φυλακές» όπου μπορεί να κρατηθεί μέχρι και δύο μήνες μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης