Στο πλευρό των πυροπαθών και η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος

Στο πλευρό των πυροπαθών και η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος

Οι Έλληνες τέκτονες συγκεντρώνουν χρήματα για να διατεθούν σε ανθρώπους που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά

μεγαλη_στοα_ελλαδος_2
Κοντά στους συνανθρώπους μας που χτυπήθηκαν από την πύρινη λαίλαπα πριν από μια εβδομάδα σε Νέο Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα βρίσκεται και η Μεγάλη Στοά της Ελλάδας.

Οι Έλληνες τέκτονες συγκεντρώνουν χρήματα για να διατεθούν σε ανθρώπους που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά. Ήδη έχει ανοιχτεί ειδικός τραπεζικός λογαριασμός εκεί που οι Ελευθεροτέκτονες καταθέτουν χρήματα τα οποία στη συνέχεια με τη συμβολή της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας θα διατεθούν προς βοήθεια των πληγέντων.

Ο Ελευθεροτεκτονισμός στη χώρα μας διαχρονικά υποστηρίζει ιδρύματα παιδιών και ορφανοτροφεία, έτσι είναι πολύ πιθανόν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν είτε στο «Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα» στο Νέο Βουτζά που καταστράφηκε ολοσχερώς είτε σε άλλους αρμόδιους φορείς που θα βοηθήσουν τους πληγέντες.

Εκτός από χρήματα οι τέκτονες οι οποίοι είναι αιμοδότες έχουν κληθεί από την πρώτη στιγμή να δώσουν και αίμα έτσι ώστε να καλυφθούν όσο είναι δυνατόν οι ανάγκες των νοσοκομείων στα οποία βρίσκονται τραυματίες και εγκαυματίες της φονικής πυρκαγιάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης