Ρόδος: Πιτσιρίκος έκλεβε μηχανές και πωλούσε τα εξαρτήματα

astinomia-deftero

Επιχειρηματικό δαιμόνιο διέθετε ο 14χρονος, που είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών για δίκυκλα μαζί με έναν 21χρονο 

Επιχειρηματικό δαιμόνιο διέθετε ένα ανήλικο αγόρι, που είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για δίκυκλα μαζί με έναν 21χρονο στη Ρόδο. Μόνο που αυτά που διέθεταν προς πώληση, προέρχονταν από μηχανές τις οποίες είχαν... κλέψει από διάφορες περιοχές του νησιού!

Ο μόλις 14 χρόνων «επιχειρηματίας» και ο συνεργός του τριγύριζαν στην πόλη της Ρόδου και στις περιοχές της Ιαλυσού και της Κρεμαστής από τις 30 Ιουνίου και, όπου έβρισκαν δίκυκλα που μπορούσαν να κλέψουν, τα «σήκωναν και τα μετέφεραν σε δικό τους χώρο. Εκεί, τα αποσυναρμολογούσαν και αφαιρούσαν τα πλαστικά μέρη και τα μηχανικά εξαρτήματα με σκοπό να τα πουλήσουν.

Σε λιγότερο από ένα μήνα, οι δυο νεαροί έκλεψαν οκτώ δίκυκλα, αλλά οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού βρέθηκαν στα ίχνη τους, πέρασαν χειροπέδες στον 14χρονο και αναζητούν τον 21χρονο συνεργό του. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, με την οποία ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και σε αυτήν περιλαμβάνονται οι γονείς του που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του. Όλα τα κλεμμένα δίκυκλα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.


ΣΧΟΛΙΑ (2)

Αναγνώστης

Τά ρεπορτάζ ή είναι πλήρη ή δέν πρέπει νά δημοσιεύονται !!! Τί ενδιαφέρει ένα Ρόδιο , ή είδηση εάν δέν γνωρίζει τήν εθνικότητα έστω τών παραβατών ; Πώς θά ξέρει από πού νά φυλάγεται ;

Μπικας

Είμαι σίγουρος ότιείναι καυκάσιος με αγγλοσαξωνικές ρίζες και γαλάζιο αίμα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης