Φωτιά στο Μάτι: Επιδεινώθηκε η κατάσταση εγκαυματία - Μπήκε στην Εντατική

Φωτιά στο Μάτι: Επιδεινώθηκε η κατάσταση εγκαυματία - Μπήκε στην Εντατική

Συνολικά 11 άνθρωποι δίνουν τη μάχη για τη ζωή τους στις ΜΕΘ - Άλλοι 32 ενήλικες νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Αττικής και ένα παιδί στο «Αγία Σοφία»

agia-sofia
Στους 11 ανέβηκε πάλι ο αριθμός των εγκαυματιών που νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) καθώς όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας πριν από λίγο μία ασθενής που νοσηλευόταν σε κλινική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» εισήχθη στη ΜΕΘ μετά την επιδείνωση που καταγράφηκε στην κατάσταση της υγείας της.


Πλέον, και σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ 6 εγκαυματίες στον Ευαγγελισμό, 2 στο ΚΑΤ και 2 στο Θριάσιο.


Άλλοι 32 άνθρωποι που φέρουν σοβαρές βλάβες και τραύματα στους πνεύμονες και στο δέρμα λόγω της πυρκαγιάς της περασμένης Δευτέρας νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Ευαγγελισμός, Αττικόν, Θριάσιο, Γεννηματάς, ΚΑΤ με τρία τελευταία νοσοκομεία να βρίσκονται στην αιχμή και λόγω των Μονάδων Εγκαυμάτων που διαθέτουν.


Τέλος, ένα παιδί παραμένει νοσηλευόμενο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με τους ειδικούς να αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του βαίνει βελτιούμενη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης