Κρήτη: Διασωληνωμένος στη MEΘ ο τραυματίας της χθεσινής αιματηρής συμπλοκής

Κρήτη: Διασωληνωμένος στη MEΘ ο τραυματίας της χθεσινής αιματηρής συμπλοκής

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 24χρονο Μαροκινό, ο οποίος δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και τον λαιμό, από έναν άλλο αλλοδαπό, που συνελήφθη με το ματωμένο μαχαίρι στα χέρια

knife
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων παραμένει ο νεαρός αλλοδαπός που τραυματίστηκε αργά χθες το μεσημέρι στη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής στο κέντρο των Χανίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 24χρονο Μαροκινό, ο οποίος δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και τον λαιμό, από έναν άλλο αλλοδαπό, που συνελήφθη με το ματωμένο μαχαίρι στα χέρια.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Στη συνέχεια εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει.

Ο συλληφθείς, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι Βουλγαρικής υπηκοότητας αναμένεται αύριο Δευτέρα να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Χανίων, ενώ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ακόμη ατόμου που συμμετείχε στη συμπλοκή.

Οι αλλοδαποί συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους στη Δημοτική Αγορά των Χανίων, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, πιθανότατα λόγω προσωπικών διαφορών που σχετίζονται με εξαρτησιογόνες ουσίες.

Τί αναφέρεται στην ανακοίνωση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ

Κλείσιμο
Στο μεταξύ στην επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης αναφέρονται τα εξής:

“Συνελήφθη, χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 36χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 24χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, ο 36χρονος κατηγορείται ότι χθες το απόγευμα στα Χανιά, τραυμάτισε τον 24χρονο για μεταξύ τους διαφορές, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι), προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ο 36χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς τις ανωτέρω υπηρεσίας οι οποίοι έφτασαν άμεσα στο σημείο. Από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον συλληφθέντα ανευρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι με μήκος λάμας 10 cm.

Ο 24χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων“.


Πηγή: www.cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης