Οι κοινότητες των μεταναστών προσφέρουν εθελοντική εργασία στις πυρόπληκτες περιοχές

Οι κοινότητες των μεταναστών προσφέρουν εθελοντική εργασία στις πυρόπληκτες περιοχές

Άμεση ήταν η ανταπόκριση μεταναστών, προσφύγων και οργανώσεων στην έκκληση  του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών για βοήθεια – Συγκέντρωσαν υλικά αγαθά και θα προσφέρουν εθελοντική εργασία

koinotites_met
Στο πλευρό των ανθρώπων που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική στάθηκαν από το πρώτο λεπτό οι κοινότητες των μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Μετανάστες, πρόσφυγες και κοινότητες-οργανώσεις, μέλη του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση για βοήθεια και εθελοντισμό στις πυρόπληκτες περιοχές.

Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, που δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook φωτογραφίες από τις δράσεις του, ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τις καταγραφές εθελοντικής εργασίας και προσφοράς σε συνεργασία με το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «οι ανάγκες από την ερχόμενη εβδομάδα σε εθελοντές καθαριστές, χτίστες, μηχανικούς εργάτες, ηλεκτρολόγους κλπ θα είναι μεγάλες».

Στην κινητοποίηση μετείχε η Ομοσπονδία Αλβανικών Συλλόγων, η Ελληνογεωργιακή Ένωση Νέων, οργανώσεις από τον Καύκασο, η κοινότητα των Αφγανών Μεταναστών και Προσφύγων, αιγυπτιακές, ουκρανικές κοινότητες, η Νιγηριανή Κοινότητα, η Κοινότητα του Κονγκό καθώς και η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων.
Κλείσιμο

koinotites_met1
koinotites_met2
koinotites_met3



koinotites_met4





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης