Εκπαιδευτικοί θα απασχολούν τα παιδιά σε τρία σχολεία των πυρόπληκτων περιοχών

pyrkagia_penteli

Στόχος είναι να συμβάλλουν στην ανακούφιση των πληγέντων – Εάν υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον θα ενταχθούν στην προσπάθεια κι άλλες σχολικές μονάδες

Τρία σχολεία στις πληγείσες από τη φωτιά περιοχές θα λειτουργούν από αύριο, για να στηρίξουν τα παιδιά για όσες ώρες το επιθυμούν.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, από αύριο, Παρασκευή, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας, στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης και στο 1ο ΓΕΛ Ραφήνας θα υπάρχουν εκπαιδευτικοί που θα απασχολούν τα παιδιά.

Εάν το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, στόχος είναι να υπάρξουν κι άλλες σχολικές μονάδες, που θα εξοπλιστούν με τα αναγκαία μέσα και υλικά.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Παιδείας διευκρινίζει ότι θα στηρίξει σε συνεργασία με άλλα υπουργεία και φορείς, τις διευθύνσεις εκπαίδευσης έτσι ώστε μακροπρόθεσμα να υπάρξουν προγράμματα υποστήριξης μαθητών και των οικογενειών τους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eglima_ar_

Χθες ο 35χρονος λοχαγός συνδέθηκε με τον φόνο μίας ακόμα γυναίκας,  της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola που εξαφανίστηκε το 2017 - Ο «Ορέστης» ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της, πριν χαθούν τα ίχνη της