Βίντεο: «Πήγα να πάρω τον φίλο μου και σε δέκα λεπτά χάσαμε κάθε επαφή»

kakaris

Ο Χρήστος Μυλωνάς πήγαινε με το αυτοκίνητο να πάρει τον φίλο του Σπύρο Κάκαρη για να βοηθήσουν στο Λύρειο – Το αυτοκίνητό του βρέθηκε τρακαρισμένο λίγες ώρες μετά και ο φίλος του αγνοείται 

Έχασαν κάθε επαφή μέσα σε διάστημα μόλις δέκα λεπτών. Κι έκτοτε, ο φίλος του αγνοείται. Ο λόγος για τον Χρήστο Μυλωνά, που περιγράφει έξω από το Νεκροτομείο Αθηνών τις δραματικές στιγμές που βίωσε και που οδήγησαν στην εξαφάνιση του φίλου του, Σπύρου Κάκαρη.

Οι δυο τους έκαναν την ίδια δουλειά. «Πήγαμε να κάνουμε μια διάσωση, επειδή κόβουμε ψηλά δέντρα. Είμαστε εναερίτες και θέλαμε να πάμε να βοηθήσουμε στο Λύρειο», εξηγεί ο κ. Μυλωνάς.

Ο Σπύρος Κάκαρης έμενε στο Μάτι και ο κ. Μυλωνάς πήγαινε να τον πάρει ερχόμενος από τη Νέα Μάκρη. «Σε διάρκεια δέκα λεπτών, ενώ μιλούσαμε ότι ετοιμάζεται να πάω να τον πάρω, χάσαμε κάθε επαφή, στις 6.10», περιγράφει.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα. «Βρήκαμε το αυτοκίνητό του στις 10-12 το βράδυ τρακαρισμένο στην Ποσειδώνος, μαζί με άλλα αυτοκίνητα. Από εκείνη την ώρα αγνοείται», λέει ο κ. Μυλωνάς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

theodorakis

Ανοιχτή εκδήλωση για τη θρησκευτική ελευθερία στο σχολείο, στην οποία συμμετείχαν ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ Κωνσταντίνος Μενουδάκος

gab-parask-1

«Σε διεκδικητικού χαρακτήρα πρόσκαιρες καταλήψεις χώρων από φοιτητές με φθορές ή μη προτείνεται η δημιουργία Μόνιμης Επιτροπής διαπραγμάτευσης και Επικοινωνίας σε κάθε ΑΕΙ η οποία θα είναι αρμόδια για να συζητά με τους φοιτητές που προβαίνουν διεκδικητικού χαρακτήρα καταλήψεις χώρων»