Βίντεο: «Πήγα να πάρω τον φίλο μου και σε δέκα λεπτά χάσαμε κάθε επαφή»

kakaris

Ο Χρήστος Μυλωνάς πήγαινε με το αυτοκίνητο να πάρει τον φίλο του Σπύρο Κάκαρη για να βοηθήσουν στο Λύρειο – Το αυτοκίνητό του βρέθηκε τρακαρισμένο λίγες ώρες μετά και ο φίλος του αγνοείται 

Έχασαν κάθε επαφή μέσα σε διάστημα μόλις δέκα λεπτών. Κι έκτοτε, ο φίλος του αγνοείται. Ο λόγος για τον Χρήστο Μυλωνά, που περιγράφει έξω από το Νεκροτομείο Αθηνών τις δραματικές στιγμές που βίωσε και που οδήγησαν στην εξαφάνιση του φίλου του, Σπύρου Κάκαρη.

Οι δυο τους έκαναν την ίδια δουλειά. «Πήγαμε να κάνουμε μια διάσωση, επειδή κόβουμε ψηλά δέντρα. Είμαστε εναερίτες και θέλαμε να πάμε να βοηθήσουμε στο Λύρειο», εξηγεί ο κ. Μυλωνάς.

Ο Σπύρος Κάκαρης έμενε στο Μάτι και ο κ. Μυλωνάς πήγαινε να τον πάρει ερχόμενος από τη Νέα Μάκρη. «Σε διάρκεια δέκα λεπτών, ενώ μιλούσαμε ότι ετοιμάζεται να πάω να τον πάρω, χάσαμε κάθε επαφή, στις 6.10», περιγράφει.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα. «Βρήκαμε το αυτοκίνητό του στις 10-12 το βράδυ τρακαρισμένο στην Ποσειδώνος, μαζί με άλλα αυτοκίνητα. Από εκείνη την ώρα αγνοείται», λέει ο κ. Μυλωνάς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mar4

«Η κυβέρνηση, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα άλυτα προβλήματα που έχει συσσωρεύσει, σπιλώνει την φήμη κάποιων εκ των επιφανέστερων Ελλήνων, με διαρκή και πολύπλευρη προσφορά στην ελληνική κοινωνία» είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός