Φωτιά στο Μάτι: Εγκαυματίες μιλούν αποκλειστικά στο protothema.gr μέσα από τον «Ευαγγελισμό»

Φωτιά στο Μάτι: Εγκαυματίες μιλούν αποκλειστικά στο protothema.gr μέσα από τον «Ευαγγελισμό»

«Αφήσαμε τα πάντα  και τρέξαμε να σωθούμε», ανέφερε  ο ένας  από τους τραυματίες - «Ίσα που πρόλαβαν να κατέβουν τη σκάλα προς το αυτοκίνητο», δήλωσε ο γιος του δεύτερου τραυματία

4515243
Τις τραγικές στιγμές που έζησαν στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τη μανία της πύρινης   λαίλαπας στο Μάτι περιγράφουν τραυματίες που νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμο, μιλώντας στο protothema.gr.

Ο κ. Βυρωνα Διαμαντάκης βρισκόταν με την σύζυγο του στην εξοχική τους κατοικία στο Μάτι. Μόλις η φωτιά πλησίαζε έφυγαν με το αυτοκίνητο τους αλλα εγκλωβίστηκαν λίγα μέτρα πιο κάτω καθώς ο δρόμος ηταν κλειστός. Τότε αποφάσισαν να γυρίσουν πίσω, κατευθύνθηκαν προς την οδό Μαραθώνος όπου του βρήκε η πυροσβεστικη και τους πήρε.

«Βρίσκοντανταν στο εξοχικό, το σπίτι ήταν μέσα στα πεύκα, δεν πρόλαβαν καλά καλά να κατέβουν τις σκάλες να πάνε στο αυτοκίνητο. Πήγαν στο αυτοκίνητο να φύγουν κι εγκλωβίστηκαν από τη φωτιά, πήρε φωτιά το αυτοκίνητο, το εγκαταλείψανε. Και μετά τους πήρε μία ωρα, δύο για να κατέβουν στη Μαραθώνος. Εκεί τους βρήκε η πυροσβεστική και τους πήρε», δήλωσε ο γιος της οικογένειας.

Ο κ. Λελ ήρθε απο το Λονδίνο για διακοπές την περασμένη Δευτέρα και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του απο την φωτιά που ξέσπασε και έκαψε το ξενοδοχείο όπου διέμενε. Όπως είπε, «αφήσαμε όλα τα πράγματά μας πίσω, απλά πήραμε το διαβατήριό μας και φύγαμε έξω»

IMG 4863


IMG 4866
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης