Η Κύπρος στο πλευρό των πυροπαθών - Κινητοποίηση και από Τουρκοκύπριους

anastasiadis-simaies

Kυβέρνηση, δήμοι, κόμματα, οργανώσεις και σωματεία, έχουν ξεκινήσει εκστρατείες συλλογής βοήθειας

Πρωτοφανής είναι η κινητοποίηση στη Κύπρο, για την παροχή βοήθειας στους πυροπαθείς της Ελλάδας. Πέραν των 60 μελών του Τμήματος Δασών που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα για να συμβάλλουν στη κατάσβεση των πυρκαγιών, σε ετοιμότητα βρίσκεται και η Πυροσβεστική της Κύπρου, για να αποστείλει βοήθεια αν αυτό χρειαστεί.

Παράλληλα κυβέρνηση, δήμοι, κόμματα, οργανώσεις και σωματεία, έχουν ξεκινήσει εκστρατείες συλλογής βοήθειας και συντονίζονται από τον Επίτροπο Προεδρίας της Κυβέρνησης για τον εθελοντισμό.

Ετοιμότητα για παροχή κάθε είδους βοήθειας έχουν εκφράσει και οι Κύριοι γιατροί και νοσηλευτές, έχοντας διατυπώσει την πρόθεση τους στο υπουργείο υγείας.

Κινητοποίηση για παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα υπάρχει και στα κατεχόμενα από Τουρκοκύπριους. Έχει ξεκινήσει η συλλογή τροφίμων ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Μπαμπινος

Ευχαριστουμε τους αδελφούς στην Κύπρο

...

Μπράβο και στους Ελληνοκυπρίους και στους Τουρκοκυπρίους... Ο πόνος όπως και η ανθρωπιά δεν έχει πατρίδες και σύνορα...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kakokairia_main

Κλειστά σχολεία - Προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κοζάνης - Έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά - Στην Πρέβεζα, η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια - Επέμβαση για τον απεγκλωβισμό οδηγού που ακινητοποιήθηκε μέσα σε ρέμα

2