Ιστορίες ανείπωτης φρίκης πίσω από την πυρκαγιά στο Νέο Βουτζά

Ιστορίες ανείπωτης φρίκης πίσω από την πυρκαγιά στο Νέο Βουτζά

Νεκρές μάνες αγκαλιά με τα παιδιά τους, απανθρακωμένα σώματα, κλάματα και σκηνές αλλοφροσύνης στο λιμάνι της Ραφήνας συνθέτουν το τραγικό σκηνικό της φονικής πυρκαγιάς

rafina_kammeno_arthro_mosaic
Η σοκαριστική επιβεβαίωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για συνολικά 20 νεκρούς μέχρι στιγμής από την καταστροφική πυρκαγιά σε Μάτι, Νέο Βουτζά και Ραφήνα δεν αποκλείεται να ξεπεραστεί πολύ σύντομα, καθώς πέρα από τους 104 τραυματίες υπάρχουν ακόμη δεκάδες αγνοούμενοι, ενώ ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται από τον τόπο της τραγωδίας.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πληροφορίες, υπάρχουν μάνες που κάηκαν στη φωτιά μαζί με τα παιδιά τους προσπαθώντας να τα προστατεύσουν από τις πύρινες γλώσσες. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα αναφέρεται ότι βρέθηκαν γονείς πάνω από τα παιδιά, στην προσπάθειά τους να θυσιαστούν για να ζήσουν εκείνα.

rafina_nekros_ekav_arthro


Δυσοίωνα είναι και τα μηνύματα που έρχονται από το μέτωπο της φωτιάς για τον τελικό αριθμό των ανήλικων νεκρών, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που στην προσπάθειά τους να σωθούν και μέσα στον πανικό που επικρατούσε, έχασαν τα παιδιά τους από κοντά τους και υπάρχουν αρκετά που αγνοούνται.

Η φρικιαστική εικόνα με τα καμμένα αυτοκίνητα και τα απανθρακωμένα σώματα ενδέχεται να έχει και συνέχεια, καθώς σύμφωνα με ρεπόρτερ υπήρχε και δεύτερη συστοιχία με αυτοκίνητα που είχαν καεί ολοσχερώς και διακρίνονταν καμμένοι άνθρωποι κοντά ή και μέσα σε αυτά.

Κλείσιμο
4513731


Σκηνές αλλοφροσύνης επικρατεί στο μεταξύ στο λιμάνι της Ραφήνας όπου εκατοντάδες περιμένουν να ξαναδούν ταα αγπημένα τους πρόσωπα που είχαν πέσει στη θάλασσα για να σωθούν.

nosokomeio_nekros_makett
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης