Βρέθηκε και είναι καλά το 6χρονο παιδάκι που είχε χαθεί στη φωτιά του Νέου Βουτζά

dasos

Φήμες ότι αγνοείται και ένας άντρας ηλικίας περίπου 50 ετών

Τραγική εξέλιξη παρουσιάζει η υπόθεση της μεγάλης φωτιάς που κατακαίει περιοχές της Αττικής, καθώς σύμφωνα έχει ήδη επιβεβαιωθεί ένας νεκρός, ενώ υπάρχουν αναφορές και για έναν ακόμη άνθρωπο νεκρό. 

Νωρίτερα κυκλοφόρησαν φήμες ότι είχαν χαθεί τα ίχνη ενός 6χρονου αγοριού, το οποίο ωστόσο βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Εκτός από το παιδάκι, φήμες αναφέρουν ότι αγνοείται και ένας άντρας ηλικίας περίπου 50 ετών.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

SPARTA.

Μας έκαψαν οι πούστηδες του ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ κάηκαν άνθρωποι και ο καραγκιόζης βραβευόταν για την προδοσία της Μακεδονίας,Άμεση παραίτηση του καραγκιόζη Τόσκα και της ανικανης και αφαντης Ρένας Δούρου.

Άμεσες λύσεις

Επι τόπου ειδικό δικαστήριο απο επαναστατική κυβέρνηση αξιωματικών με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας στον αίσχιστο τσίπρα διότι εγκατέλειψε την χώρα του με πυρκαγιά τρομακτικών διαστάσεων εν εξελίξει αντί να κάτσει επιτόπου να συμπαρασταθεί και να δώσει ηθικό τουλάχιστον με την φυσική παρουσία του στα επιτελεία όπως ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ απο τον ηθικό και νομικό κανόνα κάθε ηγέτης χώρας . Έφυγε διότι άκουσον άκουσον πήγε για να βραβευτεί !! . Με κυρηγμένη λοιπόν έκτακτη ανάγκη για την χώρα και αυτόν απόντα η ποινή του θα ειναι κρέμασμα ατιμωτικό στην πλατεία συντάγματος για παραδειγματισμό. Και οι άλλοι κομμμουνιστοσυμορίτες έπονται μαζί και ο άθλιος τρισχειρότερος καμένος.

thanasis

βρειτε το ανικανοι. βρειτε το!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

DSC_5619

«Πιστεύουμε ότι τελικώς το εκκλησιαστικό θέμα της Ουκρανίας θα αποτελέσει το σημείο, γύρω από το οποίο θα επαναβεβαιωθεί και θα ενισχυθεί η ενότητα των αδελφών Αγίων Ορθοδόξων του Θεού Εκκλησιών» είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης