Πέλλα: Συνελήφθη φυγόποινη Ελληνίδα για ληστεία

Πέλλα: Συνελήφθη φυγόποινη Ελληνίδα για ληστεία

Η 35χρονη είχε καταδικαστεί σε έξι μήνες φυλακή, χωρίς να εκτίσει ποτέ την ποινή της

pella
Ξημερώματα Σαββάτου έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Έδεσσας μια 35χρονη Ελληνίδα η οποία είχε καταδικαστεί για υπόθεση ληστείας, αλλά δεν είχε εκτίσει την ποινή κάθειρξης έξι ετών που της είχε επιβληθεί.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, εντόπισαν τη λησταρχίνα σε περιοχή της Πέλλας, της πέρασαν χειροπέδες και την προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας, που διέταξε τον εγκλεισμό της σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Τον δρόμο για την φυλακή έδειξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βέροιας σε έναν 42χρονο Έλληνα που συνελήφθη σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών.

*** Στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 35χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για διακεκριμένη κλοπής. Ο αλλοδαπός κρατείται με εντολή του εισαγγελέα και θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης